Mardi Gras

Varaa risteily

Carnivalin uusimman Excel-luokan ensimmäinen alus, Mardi Gras, valmistui Meyer Turun telakalta marraskuussa 2020.

Mardi Gras on kunnianosoitus varustamon ensimmäiselle laivalle, TSS Mardi Gras’lle (1972), joka teki risteilemisestä aikanaan tyylikkäämpää ja jokaiselle vähän hauskempaa. Kuten edeltäjänsäkin, uusi Mardi Gras muuttaa risteilymaailmaa. Aluksella on kuusi ”vyöhykettä”, joilla matkustajat voivat kokea täysin uudenlaisia elämyksiä. Laivan hurjin uutuus on kuitenkin epäilemättä BOLT, merten ensimmäinen vuoristorata. Kuulit oikein, vuoristorata laivalla!

Laivalta löytyvät Carnivalin laivaston suurimmat vesiliukumäet, monipuolinen urheilualue ja mahtavat aurinkokannet baareineen ja jäätelökioskeineen. Laivalla on myös upea kolmikerroksinen atrium, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat jättimäiset ikkunat.

Alus oli valmistuessaan Carnival Cruise Linen laivaston suurin – sen matkustajamäärä on noin 5 200. Alus käyttää polttoaineena nesteytettyä maakaasua, joka on polttoöljyä ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Ruokailu

Laivalla on useita ravintolavaihtoehtoja niin eleganttiin illastamiseen, rentoon herkutteluun kuin terveellisempään ruokailuunkin. Esimerkiksi herkulliset Big Chicken, Guy’s Burger Joint, Pizzeria del Capitano, Emeril’s Bistro 1396 ja Bonsai Sushi vievät kielen mennessään. Monet laivan ravintoloista ja baareista löytyvät French Quarter- ja La Piazza -vyöhykkeiltä.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Carnivalin laivoilla ei tunnetusti hauskanpito lopu. Mardi Gras’n kuudella ”vyöhykkeellä” on loputtomasti viihdettä, urheilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Mardi Gras’lla on kaksi allasaluetta, Summer Landing ja Lido, joissa matkustajat pääsevät rentoutumaan auringon alla, viilentymään altaassa ja nauttimaan allasbaarien, Swirls-jäätelökioskien ja allasgrillien herkuista. Lidolla pidetään myös risteilyn parhaat bileet.

The Ultimate Playground -vyöhykkeellä ei koeta tylsiä hetkiä. BOLT, merten nopein ja ainoa vuoristorata, on aluksen vetonaula. Ja mikä parasta, tätä vuoristorataa saat ohjata itse! Koeta rikkoa radan nopeusennätys, tai nauti silmänkantamattomiin avautuvista merinäköaloista. Laivan kolmessa mutkikkaassa vesiliukumäessä voit laskea kilpaa kaverin kanssa ja jättimäisen vesisangon alla voit viilentää itsesi kuumana hellepäivänä.

Urheilualueella voit haastaa kanssamatkustajat esimerkiksi koripallossa, biljardissa tai pingpongissa. Laivan juoksuradalla ja kuntosalilla voit pitää huolta kunnostasi lomallakin. Entä uskallatko kiivetä läpi aluetta kiertävän köysiradan?

Rentoutumaan pääsee esimerkiksi aikuisten omalla Serenity-alueella, laivan Cloud 9 -kylpylässä tai Loft 19 -kannella. Iltaisin matkustajia viihdytetään muun muassa teatterissa ja Punchliner Comedy Clubilla.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2020
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 180 800 t
 • Pituus 345 m
 • Leveys 40 m
 • Asiakaskannet 17
 • Matkustajia 5 280
 • Henkilökuntaa 1 745
 • Hyttejä 2 640

Palvelut

 • Ravintolat 23
 • Baarit 12
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Minigolf
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Vesiliukumäki
 • Uima-altaat 6
 • Porealtaat 8
 • Allasalue vain aikuisille
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Sisähytti

Sisähyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, televisio, tallelokero ja ilmastointi.

Laivalla on myös saatavilla sisähyttejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Havana-, Spa- sekä Family Harbor -sisähytit.

Hytin koko on noin 15 m²

Ulkohytti

Ulkohyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on ikkuna merelle.

Laivalla on myös saatavilla ulkohyttejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Spa- sekä Family Harbor -ulkohytit.

Hytin koko on noin 23 m²

Parvekehytti

Parvekehyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on kalustettu parveke. Osassa hyteistä parveke on umpinaisempi (kategoriat 7C ja 7S).

Laivalla on myös saatavilla Spa-parvekehyttejä, joiden hintaan sisältyy lisäpalveluja.

Hytin koko parvekkeineen on noin 20–23 m²

Havana Cabana

Havana Cabana -hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on kalustettu patio, josta on näkymä Lanai-kannelle. Hytistä on kätevä pääsy Havana-allasalueelle.

Laivalla on saatavilla myös Havana Cabana -sviittejä, joiden hintaan sisältyy myös sviittietuja.

Hytin koko patioineen on noin 27 m²
Sviitin koko patioineen on noin 27–48 m²

Ocean-sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kylpytakit, valaistu peilipöytä, sohva ja kahvipöytä, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, etuoikeus ruokailuajan valinnassa, kaksi suurta vesipulloa

Laivalla on myös saatavilla sviittejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Spa- sekä Family Harbor -sviitit.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 29–32 m²

Carnival Excel -sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku sekä tasokkaammat kylpytuotteet. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kylpytakit, valaistu peilipöytä, ruokapöytä, vaatehuone, sohva ja kahvipöytä, kaksi televisio, maksuttomia on-demand-elokuvia, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, pääsy Loft 19:n, etuoikeus cabana-varauksissa, concierge-puhelinlinja, taattu pöytävaraus pääravintolassa ja useimmissa erikoisravintoloissa, hedelmiä ja kuohuvaa risteilyn ensimmäisenä päivänä, alkoholiton Bottomless Bubbles -juomapaketti, kaksi suurta vesipulloa, maksuton huonepalvelu, maksuton pyykkipalvelu

Sviitin koko parvekkeineen on noin 48–66 m²

Carnival Excel Presidental -sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku sekä tasokkaammat kylpytuotteet. Kylpyhuoneen lisäksi sviitissä on erillinen wc. Sviitin varusteluun kuuluu myös kylpytakit, valaistu peilipöytä, kahvipöytä, vaatehuone, ruokapöytä, baaritiski, kaksi televisiota, maksuttomia on-demand-elokuvia, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke poreammeineen.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, pääsy Thermal Suite -alueelle, pääsy Havana-allasalueelle, pääsy Loft 19:n, etuoikeus cabana-varauksissa, concierge-puhelinlinja, taattu pöytävaraus pääravintolassa ja useimmissa erikoisravintoloissa, hedelmiä ja kuohuvaa risteilyn ensimmäisenä päivänä, alkoholiton Bottomless Bubbles -juomapaketti, kaksi suurta vesipulloa, maksuton huonepalvelu, maksuton pyykkipalvelu

Sviitin koko parvekkeineen on noin 106 m²

Galleria

Laivaluokka

Excel

Carnivalin Excel-luokkaan kuuluu varustamon uusin ja suurin alus, Mardi Gras. Vuonna 2020 liikennöinnin aloittavalle Mardi Gras'lle mahtuu jopa 5 200 matkustajaa. Luokkaan on tulossa kaksi uutta laivaa vuosina 2022 ja 2023.