Mardi Gras

Varaa risteily

Carnivalin uusimman XL-luokan ensimmäinen alus, Mardi Gras, valmistuu Meyer Turun telakalta marraskuussa 2020.

Mardi Gras on kunnianosoitus varustamon ensimmäiselle laivalle, TSS Mardi Gras’lle (1972), joka teki risteilemisestä aikanaan tyylikkäämpää ja jokaiselle vähän hauskempaa. Kuten edeltäjänsäkin, uusi Mardi Gras tulee muuttamaan risteilymaailmaa. Aluksella on kuusi ”vyöhykettä”, joilla matkustajat voivat kokea täysin uudenlaisia elämyksiä. Laivan hurjin uutuus on kuitenkin epäilemättä BOLT, merten ensimmäinen vuoristorata. Kuulit oikein, vuoristorata laivalla!

Uudelta laivalta löytyvät Carnivalin laivaston suurimmat vesiliukumäet, monipuolinen urheilualue ja mahtavat aurinkokannet baareineen ja jäätelökioskeineen. Laivalla on myös upea kolmikerroksinen atrium, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat jättimäiset ikkunat.

Alus on valmistuessaan Carnival Cruise Linen laivaston suurin – sen matkustajamäärä on noin 5 200. Alus käyttää polttoaineena nesteytettyä maakaasua, joka on polttoöljyä huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

 

Ruokailu

Laivalla on useita ravintolavaihtoehtoja niin eleganttiin illastamiseen, rentoon herkutteluun kuin terveellisempään ruokailuunkin. Esimerkiksi herkulliset Big Chicken, Guy’s Burger Joint, Pizzeria del Capitano, Emeril’s Bistro 1396 ja Bonsai Sushi vievät kielen mennessään. Monet laivan ravintoloista ja baareista löytyvät French Quarter- ja La Piazza -vyöhykkeiltä.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Carnivalin laivoilla ei tunnetusti hauskanpito lopu. Mardi Gras’n kuudella ”vyöhykkeellä” on loputtomasti viihdettä, urheilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Mardi Gras’lla on kaksi allasaluetta, Summer Landing ja Lido, joissa matkustajat pääsevät rentoutumaan auringon alla, viilentymään altaassa ja nauttimaan allasbaarien, Swirls-jäätelökioskien ja allasgrillien herkuista. Lidolla pidetään myös risteilyn parhaat bileet.

The Ultimate Playground -vyöhykkeellä ei koeta tylsiä hetkiä. BOLT, merten nopein ja ainoa vuoristorata, on aluksen vetonaula. Ja mikä parasta, tätä vuoristorataa saat ohjata itse! Koeta rikkoa radan nopeusennätys, tai nauti silmänkantamattomiin avautuvista merinäköaloista. Laivan kolmessa mutkikkaassa vesiliukumäessä voit laskea kilpaa kaverin kanssa ja jättimäisen vesisangon alla voit viilentää itsesi kuumana hellepäivänä.

Urheilualueella voit haastaa kanssamatkustajat esimerkiksi koripallossa, biljardissa tai pingpongissa. Laivan juoksuradalla ja kuntosalilla voit pitää huolta kunnostasi lomallakin. Entä uskallatko kiivetä läpi aluetta kiertävän köysiradan?

Rentoutumaan pääsee esimerkiksi aikuisten omalla Serenity-alueella, laivan Cloud 9 -kylpylässä tai Loft 19 -kannella. Iltaisin matkustajia viihdytetään muun muassa teatterissa ja Punchliner Comedy Clubilla.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

  • Rakennusvuosi 2020
  • Uudistettu
  • Bruttotonnit 180 800 t
  • Pituus 345 m
  • Leveys 40 m
  • Kannet 17
  • Matkustajia 5 280
  • Henkilökuntaa 1 745
  • Hyttejä 2 640

Hytit

Sisähytti

Viihtyisissä sisähyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. Sisähyttejä on kaikilla Carnivalin aluksilla.

Kategoria: 4A – I, 1A, 4J, PT

Hytin koko: 17 m²

Esimerkkikuva: Carnival Sunshine. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Ulkohytti

Viihtyisissä ulkohyteissä on kaksi mukavaa vuodetta, jotka hyttipalvelijat pyydettäessä yhdistävät parivuoteeksi. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta. Ulkohyttejä on kaikilla Carnivalin aluksilla.

Kategoria: 6A – E, 6J, 6K, 6L –N

Hytin koko: 17–20 m²

Esimerkkikuva: Carnival Sunshine. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Parvekehytti

Viihtyisissä parvekehyteissä on mukava parivuode. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta.

Kategoria: 8A–G, 8J–K, 8M–N

Hytin koko: 20–22 m² sis. parvekkeen

Esimerkkikuva: Carnival Breeze. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Premium-parvekehytti

Viihtyisissä Premium-parvekehyteissä on mukava parivuode. Hyttien varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta.

Kategoria: 9A, 9B, 9C

Hytin koko: 20–28 m² sis. parveke

Esimerkkikuva: Carnival Magic. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Junior Suite

Viihtyisässä Junior Suitessa on mukava parivuode. Sviitin varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa) ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone ja poreamme. VIP check-in/out.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta.

Kategoria: JS

Hytin koko: 23–30 m² sis. parveke

Esimerkkikuva: Carnival Breeze. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Ocean Suite

Viihtyisässä Ocean Suitessa on mukava parivuode. Sviitin varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa), vaatehuone ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone ja poreamme. VIP check-in/out.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta.

Kategoria: OS

Hytin koko: 23–31 m² sis. parveke

Esimerkkikuva: Carnival Breeze. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Grand-sviitti

Viihtyisässä Grand Suitessa on mukava parivuode. Sviitin varusteluun kuuluu muun muassa televisio, puhelin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja (ei Fantasia-luokan aluksilla), minibaari (ei kaikissa laivaluokissa), vaatehuone ja 24 h -huonepalvelu. Hyteissä on kylpyhuone ja poreamme. VIP check-in/out.

Hyttiin saa wifi-yhteyden lisämaksusta.

Kategoria: GS

Hytin koko: 37–40 m² sis. parveke

Esimerkkikuva: Carnival Breeze. Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Kuvat

Laivaluokka

XL

Carnivalin XL-luokkaan kuuluu varustamon uusin ja suurin alus, Mardi Gras. Vuonna 2020 liikennöinnin aloittavalle Mardi Gras'lle mahtuu jopa 5 200 matkustajaa.