Valtameriristeilyt

Varaa risteily

Risteilykeskus edustaa yli 25 kansainvälistä risteilyvarustamoa, joten voimme luvata, että löydät valikoimastamme juuri omiin mieltymyksiisi sopivan risteilyvarustamon. Risteilyasiantuntijamme auttavat sinua sopivan risteilyn ja varustamon valitsemisessa. Voit tutustua tarjontaamme helposti nettivaraamossamme. Risteilykeskuksen valikoimasta löytyy yli 19 000 risteilyä kaikille maailman merille.

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Lue lisää!

Varaa risteilyt kohteittain

Varaa risteilyt varustamoittain

Varustamot

Risteilykeskusen valikoimassa on useiden eri varustamoiden risteilyjä kaikille maailman merille. Tarjoamme asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua sekä hintatakuun – meiltä löydät valtameriristeilyt aina parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä, ja varaa juuri sinulle sopiva risteilyloma!

 • Carnival Cruise Line

  Carnival Cruise Linen risteilyillä käy enemmän matkustajia kuin minkään muun varustamon aluksilla. Brittiläis-amerikkalaisen varustamon laivastoon kuuluu nykyään yli 20 risteilyalusta. Carnival Cruise Linesin risteilyt keskittyvät Pohjois-Amerikkaan ja Karibialle. Varustamon perustajan visio oli tarjota ylellisiä risteilylomia tavallisille ihmisille – risteilyt sopivat esimerkiksi hyvin lapsiperheille!

  Lue lisää: Carnival Cruise Line
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises on premium-tason varustamo, joka tarjoaa matkustajilleen ensiluokkaisia risteilykokemuksia. Kokemus syntyy korkeasta laatutasosta, tarkkaan harkitusta designista, tilavista hyteistä, erinomaisesta palvelutasosta ja kattavasta valikoimasta korkeatasoisia ravintoloita.

  Lue lisää: Celebrity Cruises
 • Celestyal Cruises

  Celestyal Cruises on varustamo, joka pyrkii antamaan asiakkailleen autenttisen risteilyelämyksen, jonka pääpaino on satamakohteilla. Kumpikin varustamon aluksista on rakennettu Suomessa 1980-luvulla. Uusimpia innovaatioita ei siis kannata aluksilta odottaa. Sen sijaan matkustajat voivat odottaa Kreikan saariston ja Adrianmeren upeita kohteita sekä All Inclusive -risteilyä, jonka hintaan sisältyy aina myös retkiä.

  Lue lisää: Celestyal Cruises
 • Explora Journeys

  Explora Journeys on perheomisteisen MSC Groupin luksusbrändi, jonka moderni laivasto tarjoaa rentoa luksusta eurooppalaiseen tyyliin. Varustamon inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja.

  Lue lisää: Explora Journeys
 • Hapag-Lloyd Cruises

  Saksalainen varustamo Hapag-Lloyd Cruises syntyi 70-luvulla kahden höyrylaivajättiläisen yhdistyessä yhdeksi supervoimaksi. Jo aikanaan varustamo asetti riman korkealle, ja nykyään Hapag-Lloyd tarjoaa korkealuokkaisia luksusristeilyitä ympäri maailman meriä. Kaikki varustamon alukset ovat tasokkaita, mutta niillä on kaikilla oma tyylinsä.

  Lue lisää: Hapag-Lloyd Cruises
 • Holland America Line

  Ajattoman elegantti Holland America Line on kuljettanut ihmisiä merten yli jo 140 vuoden ajan. Nykyään varustamo on amerikkalaisomistuksessa, mutta risteilyaluksilla vaalitaan yhä hollantilaista menneisyyttä.

  Lue lisää: Holland America Line
 • Hurtigruten

  Hurtigrutenin nimi yhdistetään usein upeisiin merimaisemiin ja jännittäviin risteilykohteisiin. Varustamo tunnetaankin laajasta seikkailuhenkisten matkojen tarjonnastaan; se tarjoaa 16 aluksellaan risteilyjä, joilla päästään lähelle luontoa. Hurtigrutenin risteilyalukset seilaavat muun muassa Norjan rannikolla, Grönlannissa, Huippuvuorilla, Etelä-Amerikassa ja Antarktiksella.

  Lue lisää: Hurtigruten
 • MSC Cruises

  MSC Cruisesin filosofian mukaan aika pitäisi käyttää elämän iloista nauttimiseen läheisten ihmisten ympäröimänä. MSC Cruisesin risteilyillä jokaisesta hetkestä halutaan tehdä unohtumaton. Eurooppalaisen risteilyvarustamon laivastoon kuuluu yli 20 risteilyalusta.

  Lue lisää: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Norwegian Cruise Line kuvailee risteilyjään sanoilla "freestyle cruising". Varustamon vapaamuotoiset ja rennot risteilyt sopivat kaikenikäisille; voit unohtaa risteilyllä niin pukukoodit kuin ennakkoon päätetyt kattausajatkin!

  Lue lisää: Norwegian Cruise Line
 • Oceania Cruises

  Viiden tähden risteilyvarustamo Oceania Cruises tarjoaa luksusaluksillaan palkittua gourmet-ruokaa ja huippuluokan viihdettä. Nauti elämäsi parhaista unista, rennon elegantista tunnelmasta ja korkeatasoisesta palvelusta!

  Lue lisää: Oceania Cruises
 • Ponant

  Ranskalainen varustamo Ponant on tarjonnut risteilyjä jo yli 25 vuoden ajan. Varustamon risteilyillä näkyy aina vähintäänkin hippunen ranskalaisuutta, jota varustamo kutsuu termillä ”The French touch”. Tämä näkyy muun muassa gourmet-ruoassa ja viiden tähden palvelussa. Ylelliset jahdit vievät matkustajat upeisiin kohteisiin ympäri maailman. Koe esimerkiksi Papua-Uusi-Guinea, Antarktis tai Ohotanmeri.

  Lue lisää: Ponant
 • Princess Cruises

  Princess Cruisesilla on maailmanlaajuisesti enemmän risteilykohteita kuin millään muulla varustamolla: risteilyalukset seilaavat muun muassa Välimerellä, Alaskassa, Australiassa, Karibialla ja Panaman kanavalla. Lemmenlaiva-televisiosarjasta tutuksi tulleet laivat tarjoavat valtavasti palveluja, mutta kuitenkin intiimin, pienempien laivojen, tunnelman.

  Lue lisää: Princess Cruises
 • Regent Seven Seas Cruises

  Regent Seven Seas -varustamon sanotaan olevan maailman ”most inclusive”, sillä risteilyhintaan sisältyy myös retket satamakohteissa. Vuonna 2016 valmistunut Seven Seas Explorer -laiva puolestaan on ”the most luxurious ship ever built”. Regentin keskikokoisia laivoja voi suositella kaikille, jotka haluavat yksinkertaisesti vain parasta.

  Lue lisää: Regent Seven Seas Cruises
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeanin risteilyalukset ovat maailman uusimpia ja innovatiivisimpia. Royal Caribbeanin 26 aluksella on muun muassa omat klubit lapsille ja nuorille, uima- ja porealtaita, kuntosali ja kylpylä, teatteri, kasino, luistinrata, ja suuri valikoima ravintoloita ja baareja.

  Lue lisää: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Seabournin alukset eivät ole laivoja vaan suuria jahteja. Intiimi tunnelma, All Inclusive ja kuuden tähden henkilökohtainen palvelu ovat Seabournin tunnusmerkkejä. Modernit jahdit sopivat kaikille, jotka haluavat aistia meren läheisyyden ja tutustua kaikkein pienimpiinkin vierailusatamiin.

  Lue lisää: Seabourn
 • SeaDream

  ”It’s yachting, not cruising”. Seadream varustamon slogan kertoo oleellisen. Vain 100 matkustajaa ja yhtä paljon henkilökuntaa. Oma vesiurheilukeskus vesiskoottereineen ja uimalaitureineen tarkoittaa sitä, että jahti ei edes tarvitse satamaa, sillä se voi ankkuroitua paratiisimaisen atollin viereen; voit uida hiekkarannalle suoraan jahdilta.

  Lue lisää: SeaDream
 • Silversea

  Italialainen Silversea on laadukas luksusvarustamo, jonka laivoilla ei ole hyttejä vaan ainoastaan sviittejä. Jokaisella matkustajalla on oma hovimestari, joka tarvittaessa pakkaa ja purkaa matkalaukut, harjaa puvun illalliselle ja lankkaa kengät. Voit odottaa, että pieninkin toiveesi toteutuu Silversean risteilyllä.

  Lue lisää: Silversea
 • Star Clippers

  Star Clippersin purjealuksilla nautitaan menneen ajan tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin. Varustamon neli- ja viisimastoiset purjealukset ovat maailman suurimpia. Tyylikkäillä aluksilla pääsee heittäytymään huolettomaan purjematkailutunnelmaan, vaikka tuulettomina päivinä matkaa tehdään myös moottorivoimin.

  Lue lisää: Star Clippers
 • Variety Cruises

  Vuonna 2006 Zeus Tours and Yacht Cruises sekä Hellas Yachts yhdistivät voimansa, ja näin syntyi Variety Cruises varustamo. Ateenalaisella varustamolla on laivastossaan 11 jahtia, joista kolme on yksityisesti vuokrattavissa. Pienalusten risteilyihin erikoistuneen varustamon aluksille mahtuu maksimissaan 72 matkustajaa, joten jahdeilla pääsee nauttimaan kodikkaasta ja intiimistä tunnelmasta upeissa maisemissa.

  Lue lisää: Variety Cruises