Matkakaverille alennusta 60 %

Varaa risteily

Moderneista laivoistaan, jännittävistä aktiviteeteistaan ja maailmanluokan viihteestään tunnettu Royal Caribbean seilaa tänäkin vuonna Karibianmerellä kymmenien laivojen voimin. Karibialla risteilevät esimerkiksi upouudet Icon of the Seas, Wonder of the Seas ja Utopia of the Seas. Välimerellä puolestaan nähdään tänä kesällä muun muassa Oasis of the Seas ja Odyssey of the Seas. Eivätkä risteilykohteet tietenkään lopu tähän! Royal Caribbeanin laivat risteilevät myös esimerkiksi Tyynellämerellä ja Pohjois-Euroopassa.

Matkakavereille alennusta

Risteilystään täyden hinnan maksavan matkustajan hyttikaveri (hytin 2. matkustaja) saa nyt risteilyhinnasta 60 % alennusta. Lisävuoteessa majoittuvat matkustajat (hytin 3., 4. ja 5. matkustaja) saavat risteilystään 30 % alennusta. Tarjous koskee kaikkia Royal Caribbeanin risteilyjä.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Tarjous koskee 1.6.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennus koskee ainoastaan risteilyhinnan cruise fare -osuutta, eikä esimerkiksi veroja ja palvelumaksuja. Tarjous on yhdistettävissä Flash Sale -kampanjoihin, alennettuihin lapsi-/lisävuodehintoihin ja Kicker-lisäalennukseen. Tarjous ei ole yhdistettävissä Crown & Anchor -kanta-asiakasalennuksiin tai muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toistaiseksi