Risteilykohteet ja vierailusatamat

Risteilykeskus tarjoaa risteilyjä kaikille maailman mantereille. Risteilyt Välimerellä ja Karibialla ovat olleet jo pitkään risteilymatkustajien suosiossa. Aasian ja Etelä-Amerikan risteilyt sopivat sen sijaan eksotiikkaa etsiville. Persianlahden kohteista Dubai on oiva valinta talviristeilyn lähtösatamaksi. Norjan rannikkoristeilyillä ja arktisilla risteilyillä keskitytään ihailemaan upeita luontokohteita. Valikoimastamme löytyvät myös maailmaympäripurjehdukset. Kaikilla valikoimastamme löytyvillä risteilyillä on Risteilykeskuksen hintatakuu. 

Välimeren risteilyt vievät sinut tunnetuimpiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kaupunkeihin. Läntisen Välimeren risteilyillä voit tutustua mm. Barcelonaan, Marseilleen, Genovaan ja Roomaan. Itäisen Välimeren risteilyt vievät sinut mm. Venetsiaan, Dubrovnikiin, Ateenaan ja Kreikan saarille.

Bahamasaaret sijaitsevat Kuuban ja Floridan rannikon välissä Atlantin valtamerellä. Suojaisa saariryhmä on historian aikana toiminut niin merirosvojen kuin rommisalakuljettajien piilopaikkana. Näe Bahamasaarten risteilyn aikana Royal Caribbeanin omistama CocoCay, Grand Bahaman pääkaupunki Freeport, Norwegian Cruise Linen omistama Great Stirrup Cay ja saarten pääkaupunki Nassau. 

Etelä-Amerikan risteilyillä nähdään mm. Brasilian rannikkoa, Patagonian luonnonihmeitä, Chilen tulivuoria ja alueen rikasta eläimistöä. Risteilyalukset pysähtyvät mm. Rio de Janeiron ja Buenos Airesin kaltaisissa suurkaupungeissa ja Puerto Madrynin, Ushuaian ja Punta Arenasin luontokohteissa. 

Karibian risteilyt tarjoavat roppakaupalla aurinkoa, turkoosina kimaltelevaa merta ja rentoa tunnelmaa. Karibianmeren risteilyllä pääset vierailemaan historiallisissa kaupungeissa, upeissa rantakohteissa ja alueen suosituimmilla saarilla. Karibian risteilyllä voit pysähtyä muun muassa Puerto Ricon San Juanissa, Meksikon Cozumelissa, paratiisisaari Barbadoksella tai St. Maartenin saaren Philipsburgissa. 

Pohjois-Amerikan risteilyt kulkevat mm. Seattlesta ja Vancouverista Alaskaan, Miamista Karibialle ja New Yorkista Kanadaan. Pohjois-Amerikan risteilyillä nähdään Yhdysvaltojen mielenkiintoisimmat rannikkokaupungit, luontokohteet ja satamat.  

Alaska ei jata ketään kylmäksi, vaikka ehkä mittarin asteet muuta näyttäisivätkin. Alaskan risteilyillä nähdään muun muassa osavaltion suurin kaupunki Anchorage, historiallinen pääkaupunki Juneau ja 800 asukkaan pikkukaupunki Skagway. Alaskan risteilyllä ihaillaan jäätiköitä, villieläimiä ja alueen puhdasta luontoa. 

Arktisilla risteilyillä voit nähdä muun muassa koskemattoman Antarktiksen, jäätikön peittämän Grönlannin, jääkarhujen valtakuntana tunnetut Huippuvuoret tai upean luontokohteen, Falklandinsaaret. Parhaiten tutustut näihin talvisiin valtakuntiin risteilyillämme. Lähde mukaamme tutkimaan maailman syrjäisimpiä kolkkia

Aasian risteilyillä koet merkittävimpien suurkaupunkien eksotiikkaa ja vietät täydellistä lomaa huippuristeilijän kyydissä. Aasian risteilyillä nähdään suurkaupunkeja, rantakohteita ja historiallisia nähtävyyksiä. Risteilykeskuksen Aasian risteilyillä näet muun muassa Hong Kongin, Shanghain, Singaporen ja Tokion.

Australian ja Uuden-Seelannin risteilyillä pääset kokemaan upeita rantoja, suurkaupunkeja ja uskomattomia luontokohteita. Australian ja Uuden-Seelannin risteilyillä näet muun muassa Aucklandin, Sydneyn ja Melbournen.

Arabiemiraattien Dubai on useiden kansainvälisten Persianlahden risteilyjen lähtösatama. Persianlahden risteilyillä näet Dubain lisäksi esimerkiksi Abu Dhabin, Omanin, Qatarin ja Bahrainin. Dubain luksusristeilyt ovat edullisia ympäri vuoden.

Norjan vuonoristeilyillä näet Norjan kauniin rannikon ja vuonot. Norjan risteilyille pääset Hurtigrutenin perinteisillä risteilyaluksilla tai MSC Cruises -varustamon valtameriristeilijöillä.