Carnival Celebration

Varaa risteily

Carnival Celebration juhlistaa nimensä mukaisesti Carnival Cruise Linen 50 vuoden taivalta maailman merillä. Sisaraluksensa Mardi Gras’n tapaan laivalla on kuusi eri teemaista ”vyöhykettä”, joilta löytyy runsaasti hauskaa tekemistä sekä ravintoloita ja baareja. Paluun tekee myös hurjapäiden suosikki BOLT-vuoristorata sekä paljon varustamon muilta laivoilta tuttuja tiloja. Laivan uutuus on Golden Jubilee -baari, joka juhlistaa varustamon vaiheikasta historiaa.

Vyöhykkeet

Laivaan noustessasi pääset heti tutustumaan ensimmäiseen vyöhykkeeseen. Celebration Centralin lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, massiiviset LED-näytöt ja värikkäitä valoja tuikkiva katto tekevät ainutlaatuisen ensivaikutelman. Vyöhykkeeltä löydät muun muassa esiintymislavan, baareja, ravintoloita sekä pianobaarin ja komediaklubin.

Gateway-vyöhykkeellä sijaitsee laivan uutuusbaari, Golden Jubilee, jossa järjestetään monenlaista viihdeohjelmaa. Baarin sisutuksessa näkyvät vanhoilta Carnivalin laivoilta tutut muistoesineet ja baarin ulkopuolella pääset tutustumaan varustamon historiasta kertovaan näyttelyyn.

Summer Landing -vyöhykkeellä voit pääset kesän tunnelmaan ympäri vuoden! Nauti herkullinen BBQ-ateria Guy Fierin tapaan, nappaa jälkiruoaksi jäätelöä, kokeile jotakin allasbaarin herkullisista drinkeistä ja pulahda altaaseen viilentymään. Summer Landing on meripäivien suosikkipaikka.

820 Biscayne -vyöhykkeen inspiraationa on Carnival Cruise Linen kotikaupunki Miami, josta varustamon ensimmäiset laivat aloittivat risteilynsä 1970-luvulla. Vyöhykkeen nimi puolestaan viittaa osoitteeseen Miamin Biscayne Bulevardilla, mistä kaikki on saanut alkunsa. Vyöhyke on sisustettu art deco -tyyliin ja höystetty ripauksella neonvaloja. Maista vaikkapa Bar 820:n trooppisia cocktaileja, Deco Delin klassisia leipiä ja tietysti Miami Slicen pizzoja.

Lido-allaskansi on tuttu niille, jotka ovat ennenkin risteilleet Carnivalin laivoilla. Allasalue levittäytyy kahdelle kannelle ja pursuaa niin auringonottotilaa kuin ravintolavaihtoehtojakin. Nappaa altaan reunalle vaikkapa hampurilainen Guy’s Burger Jointista tai tacoannos BlueIguana Cantinasta. Ja totta kai Lido-kannelta saa myös jäätelöä, vieläpä vuorokauden ympäri!

Carnivalin laivoja ei sanota hauskoiksi laivoiksi suotta. Ultimate Playground -vyöhyke on leikkikenttä koko perheelle. Vyöhykkeellä on varustamon isoin WaterWorks-vesipuisto kolmella mutkittelevalla vesiliukumäellä, korkeuksissa kiitävä BOLT-vuoristorata sekä moneen aktiviteettiin taipuva SportsSquare, mistä löydät muun muassa minigolfradan, täysikokoisen koripallokentän sekä kiipeilyradan.

Ruokailu

Carnival Celebrationilla ruokailuvaihtoehtoja on valtavasti. À la carte -pääravintoloissa ja Lido Marketplace -buffetissa ruokailu kuuluu aina risteilyn hintaan. Muita hintaan kuuluvia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Guy Fierin Guy’s Burger Joint -hampurilaisravintola sekä Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que -grilliravintola. Herkkusuiden iloksi myös Swirls-jäätelöbaarin jäätelöt kuuluvat hintaan. Lisämaksullisiin erikoisravintoloihin kuuluvat muun muassa aasialaista ruokaa tarjoilevat Bonsai Teppanyaki ja Bonsai Sushi, italialainen Cucina del Capitano sekä Chibang, jonka listalta löydät sekä kiinalaisia että meksikolaisia herkkuja.

Urheilu ja hyvinvointi

Pysy myös lomalla hyvässä kunnossa. Laivalta löydät hyvin varustetun kuntosalin, juoksuradan sekä Ultimate Playgroundin useat urheilumahdollisuudet. Vaikka Carnival Celebration pursuaa kaikenlaista tekemistä, lomalta kaipaa joskus vain rentoa oleskelua. Rentoutumaan pääsee esimerkiksi aikuisten omalla Serenity-alueella, laivan Cloud 9 -kylpylässä tai Loft 19 -kannen rauhassa.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2022
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 183 500 t
 • Pituus 345 m
 • Leveys 42 m
 • Asiakaskannet 15
 • Matkustajia 5 375
 • Henkilökuntaa 1 735
 • Hyttejä 2 640

Palvelut

 • Ravintolat 22
 • Baarit 12
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Minigolf
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Vesiliukumäki
 • Uima-altaat 6
 • Porealtaat 8
 • Allasalue vain aikuisille
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Sisähytti

Sisähyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, televisio, tallelokero ja ilmastointi.

Laivalla on myös saatavilla sisähyttejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Havana-, Spa- sekä Family Harbor -sisähytit.

Hytin koko on noin 15 m²

Ulkohytti

Ulkohyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on ikkuna merelle.

Laivalla on myös saatavilla ulkohyttejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Spa- sekä Family Harbor -ulkohytit.

Hytin koko on noin 23 m²

Parvekehytti

Parvekehyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on kalustettu parveke. Osassa hyteistä parveke on umpinaisempi (kategoriat 7C ja 7S).

Laivalla on myös saatavilla Spa-parvekehyttejä, joiden hintaan sisältyy lisäpalveluja.

Hytin koko parvekkeineen on noin 20–23 m²

Havana Cabana

Havana Cabana -hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Kylpytakit on mahdollista saada hyttiin pyynnöstä. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi valaistu peilipöytä, sohva, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Hytissä on kalustettu patio, josta on näkymä Lanai-kannelle. Hytistä on kätevä pääsy Havana-allasalueelle.

Laivalla on saatavilla myös Havana Cabana -sviittejä, joiden hintaan sisältyy myös sviittietuja.

Hytin koko patioineen on noin 27 m²
Sviitin koko patioineen on noin 27–48 m²

Ocean-sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kylpytakit, valaistu peilipöytä, sohva ja kahvipöytä, televisio, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, etuoikeus ruokailuajan valinnassa, kaksi suurta vesipulloa

Laivalla on myös saatavilla sviittejä erilaisilla lisäpalveluilla. Näihin kuuluvat Spa- sekä Family Harbor -sviitit.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 29–32 m²

Carnival Excel -sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku sekä tasokkaammat kylpytuotteet. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kylpytakit, valaistu peilipöytä, ruokapöytä, vaatehuone, sohva ja kahvipöytä, kaksi televisio, maksuttomia on-demand-elokuvia, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, pääsy Loft 19:n, etuoikeus cabana-varauksissa, concierge-puhelinlinja, taattu pöytävaraus pääravintolassa ja useimmissa erikoisravintoloissa, hedelmiä ja kuohuvaa risteilyn ensimmäisenä päivänä, alkoholiton Bottomless Bubbles -juomapaketti, kaksi suurta vesipulloa, maksuton huonepalvelu, maksuton pyykkipalvelu

Sviitin koko parvekkeineen on noin 48–66 m²

Carnival Excel Presidental -sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa haluttaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi sviiteissä on kahden nukuttava vuodesohva. Vuoteissa on Carnival Comfort Collection -vuodevaatteet. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku sekä tasokkaammat kylpytuotteet. Kylpyhuoneen lisäksi sviitissä on erillinen wc. Sviitin varusteluun kuuluu myös kylpytakit, valaistu peilipöytä, kahvipöytä, vaatehuone, ruokapöytä, baaritiski, kaksi televisiota, maksuttomia on-demand-elokuvia, tallelokero ja ilmastointi. Sviitissä on kalustettu parveke poreammeineen.

Sviittiedut: priority-pääsy laivaan ja ulos laivasta, pääsy Thermal Suite -alueelle, pääsy Havana-allasalueelle, pääsy Loft 19:n, etuoikeus cabana-varauksissa, concierge-puhelinlinja, taattu pöytävaraus pääravintolassa ja useimmissa erikoisravintoloissa, hedelmiä ja kuohuvaa risteilyn ensimmäisenä päivänä, alkoholiton Bottomless Bubbles -juomapaketti, kaksi suurta vesipulloa, maksuton huonepalvelu, maksuton pyykkipalvelu

Sviitin koko parvekkeineen on noin 106 m²

Galleria

Laivaluokka

Excel

Carnivalin Excel-luokkaan kuuluu varustamon uusin ja suurin alus, Mardi Gras. Vuonna 2020 liikennöinnin aloittavalle Mardi Gras'lle mahtuu jopa 5 200 matkustajaa. Luokkaan on tulossa kaksi uutta laivaa vuosina 2022 ja 2023.