Risteilyt Norjan rannikolle

Hurtigruten on kuulunut tärkeänä osana Norjan rannikon elämään jo yli 120 vuoden ajan. Alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Reitti on pysynyt samana, mutta matkustajien vaatimukset ovat viime vuosina muuttuneet. Risteilyn aikana tehtävillä retkillä tutustutaan paikalliseen taiteeseen, väestöön ja kulttuuriin. Hurtigruten vie sinut keskiyön auringon tai revontulten valaistessa satamiin, joissa muut kaupalliset alukset eivät yleensä käy. Laivasta purettavasta lastista matkustajat näkevät miten tärkeää varustamon toiminta on paikallisille asukkaille.

Joka vuodenajalla on oma viehätyksensä. Missä tahansa oletkin, tunnet olevasi lähellä luontoa. Mahtavien maisemien ja raikkaan, puhtaan ilman yhdistelmä saa aikaan ihmeitä. Rannikon monet erityispiirteet tulevat selvästi esiin keväällä tai syksyllä – vuodenaikoina, jotka tarjoavat eniten vaihtelua. Talvinen matka revontulia etsimään tai kesämatka keskiyön auringon alla ovat täydellisiä ajankohtia kokea Norjan luonnon kauneus.

Rannikon monet erityispiirteet tulevat selvästi esiin keväällä tai syksyllä – vuodenaikoina, jotka tarjoavat eniten vaihtelua. Talvinen matka revontulia etsimään tai kesämatka keskiyön auringon alla ovat täydellisiä ajankohtia kokea Norjan luonnon kauneus.