Juomapaketit

Open Bar

$99/pv/hlö (yli 21-vuotiaille)

Paketti sisältää valikoiman (max $15/juoma) väkeviä alkoholeja, cocktaileja, viinejä laseittain sekä pullo- tai hanaoluita. Lisäksi pakettiin sisältyy rajaton määrä virvoitusjuomia ja mehuja. Paketti on voimassa kaikissa laivan baareissa, loungeissa ja ravintoloissa sekä Great Stirrup Cayllä. Laivalla ostetuista viinipulloista saa 20 % alennuksen.

Paketti ei sisällä huonepalvelua, pakettitarjouksia, laivakohtaisia kampanjoita, valikoituja laadukkaimpia tuotemerkkejä, viinipulloja, minibaarin valikoimaa, pullovettä, tuorepuristettuja mehuja, erikoiskahvijuomia, Starbucksin ja Coco’sin juomia, energiajuomia ja myyntiautomaattien tuotteita. Juomia voi tilata enintään kaksi kerrallaan.

Premium Plus Beverage Package

$128/pv/hlö (yli 21-vuotiaille)

Paketti sisältää laajan valikoiman virvoitusjuomia, oluita, väkeviä alkoholeja, cocktaileja, viinejä laseittain, valikoituja viinipulloja illallisen yhteydessä, pullovettä (myös mineraalivesi), energiajuomia, erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja, alkoholittomia oluita sekä limuja ja viinejä automaatista. Paketti on voimassa kaikissa laivan baareissa, loungeissa ja ravintoloissa sekä Great Stirrup Cayllä. Laivalla ostetuista viinipulloista, jotka eivät sisälly pakettiin, saa 40 % alennuksen.

Paketti ei sisällä huonepalvelua, minibaarin valikoimaa, myyntiautomaattien tuotteita eikä ennen risteilyä ostettuja viinipulloja. Juomia voi tilata enintään kaksi kerrallaan.

Soda Package

$9.95/pv/hlö

Paketti sisältää rajattoman määrän valikoituja limuja, kuten Pepsi, Sierra Mist, Mountain Dew ja Ginger Ale.

 

Huom! 20 % palvelumaksu lisätään kaikkiin ostettuihin juomapaketteihin. Arvonlisävero voi vaihdella satamasta riippuen. Juomapaketit on ostettava koko matkaseurueelle ja paketti on ostettava koko risteilyn ajalle. Paketti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai peruuttaa. Paketti ei ole saatavilla alle kahden päivän pituisille risteilyille.

Mikäli risteily lähtee Ranskasta tai Espanjasta tai reitillä on Ranskan ja/tai Espanjan kohteita*, lisätään kaikkiin juomatilauksiin paikallinen arvonlisävero 10 %. Tämä ei kuitenkaan koske asiakkaita, jotka ovat ostaneet juomapaketin ennen risteilyä.

*pois lukien Kanariansaaret