13.2.2024

Esittelyssä Risteilykeskuksen tiimi

Varaa risteily

Myös Risteilykeskuksen toimistolla juhlitaan ystävänpäivää. Ystävyys ja hyvä tiimihenki ovat olennainen osa päivittäistä toimintaamme, joten ajattelimme, että nyt olisi hyvä hetki avata ovi kulissien taakse ja esitellä ihana tiimimme, joka muodostuu hauskoista ja asiantuntevista risteilyalan ammattilaisista.

Risteilykeskus on monelle meistä paljon enemmän kuin vain työpaikka. Vuosien varrella se on tuonut elämäämme lukuisia uusia tuttavuuksia ja syviä ystävyyksiä, sekä vanhojen että uusien työntekijöiden muodossa. Lue alta, keitä nykyiseen tiimiimme kuuluu!

Vasemmalla Antti Matkamessuilla. Oikealla Neea Celebrity Beyond -laivan risteilyllä.

Antti, operatiivinen johtaja

”Antti toimii usein Risteilykeskuksen kasvoina erilaisissa asiakastapahtumissa. Antti on aina valmis auttamaan muita ja tarjoamaan tukea, oli kyse sitten työtehtävistä tai henkilökohtaisista asioista. ”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Olen tehnyt töitä matkailualalla jo parinkymmenen vuoden ajan, mutta Risteilykeskukseen tulin töihin vuonna 2019. Nykyään toimin Risteilykeskuksessa operatiivisena johtajana, eli työtehtäviini kuuluu kaikkea yrityksen päivittäisestä toiminnasta myyntiin.

2. Mikä on lempityötehtäväsi? 

Tykkään järjestää asiakastapahtumia, kuten risteilyiltoja ja laivavierailuja. Asiakkaita on aina todella mukavaa päästä tapaamaan kasvotusten.

3. Monta risteilyä sinulla on takana?

Nyt takana on jo yli viisitoista risteilyä. Olen käynyt muun muassa jokiristeilyllä Keski-Euroopassa, pikkujahdin risteilyllä Kroatian saaristossa, maailman suurimmalla laivalla Välimerellä sekä luksusristeilyllä Pohjois-Euroopassa.

Neea, verkkosisällön asiantuntija

”Neeaa voisi kuvailla toimistomme aivoiksi; häneltä luonnistuu niin kielioppi kuin koodauskin. Neealta saa aina vastauksen kiperistäkin kiperimpiin kysymyksiin.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Aloitin Risteilykeskuksessa myynnin harjoittelijana vuonna 2017, mutta päädyin nopeasti täysin erilaisiin tehtäviin. Vastaan tällä hetkellä muun muassa nettisivujemme ja varausjärjestelmiemme ylläpidosta, ja tuotan monenlaisia verkkosisältöjä.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Risteilykeskuksen verkkosisältöjen lisäksi huolehdin pohjoismaisten toimipisteidemme, eli Tanskan, Ruotsin ja Norjan, verkkosisällöistä. Tykkäänkin erityisen paljon kaikista käännöstöistä, joita teen päivittäin eri alustoillemme.

3. Mikä on lempiristeilykohteesi?

Kävin viime kesänä Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyllä Alaskassa, mikä oli kokemuksena ihan mieletön. Alaska nousi siis heittämällä suosikkiristeilykohteekseni.

Vasemmalla Aino ja Jasmin MSC Euribia -laivan kutsuvierastilaisuudessa. Oikealla Henna MS Nieuw Statendam -laivan Välimeren risteilyllä.

Aino, markkinointipäällikkö

”Aino on luova idealisti, jolla riittää ideoita toiminnan kehittämiseen. Aino pitää huolen siitä, että hommat rullaavat jouhevasti eteenpäin. ”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Olen ollut mukana toiminnassa Risteilykeskuksen alkuajoista lähtien, mutta kokopäiväisesti aloitin työt markkinnointihommien parissa vuonna 2016. Markkinointi- ja viestintätehtävien lisäksi hoidan myös taloushallintoon liittyviä tehtäviä.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Kivointa työssäni on erilaisten kampanjoiden suunnitteleminen ja toteuttaminen. Teemme aktiivista yhteistyötä eri risteilyvarustamoiden kanssa, ja mietimme aina uusia tapoja, joilla voisimme tavoittaa risteilyistä kiinnostuneita kuluttajia. Erityisesti risteilyaiheisten teemaviikkojen suunnitteleminen on antoisaa.

3. Monta risteilyä sinulla on takana?

Olen käynyt yli kymmenellä risteilyllä niin Välimerellä, Karibialla kuin Pohjois-Euroopassakin. Lempikohteeni on ehdottomasti upea Cinque Terre Italiassa.

Henna, risteilyistä vastaava johtaja

”Henna on pidetty työkaveri, joka pitää Risteilykeskuksen langat käsissään. Hennalta saa aina vastauksen mihin tahansa risteilyaiheiseen kysymykseen.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Olen ollut mukana toiminnassa Risteilykeskuksen perustamisesta lähtien eli jo vuodesta 2015. Nykyään vastaan koko risteilytoiminnastamme pohjoismaisilla markkinoilla. Toki olen myös mukana myyntitiimimme päivittäisessä toiminnassa.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Yksi työtehtävistäni on perehdyttää uudet työntekijät risteilytuotteisiimme, ja tästä olen tykännyt kovasti. Tykkään myös tehdä yhteistyötä Ruotsin ja Tanskan toimistojemme työntekijöiden kanssa.

3. Monta risteilyä sinulla on takana?

Risteilyjä on kertynyt Risteilykeskuksen vuosilta jo yli viisitoista. Lisäksi olen käynyt tutustumassa noin 30 risteilylaivaan, joten tietoa ja taitoa on kertynyt vuosien varrelta. Yksi ikimuistoisimmista risteilyistäni oli Royal Caribbeanin risteily New Yorkista Bermudalle.

Vasemmalla Neea, Minna ja Anna Celebrity Beyond -laivan risteilyllä. Oikealla Jasmin MSC Euribia -laivan kutsuvierastilaisuudessa.

Anna, operointipäällikkö

”Annan hyvä huumorintaju piristää päivää kuin päivää. Anna on ollut tiimissämme pitkään, joten hänellä on valtavasti osaamista matkavalikoimamme tuotteista.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Aloitin työt Risteilykeskuksen sisarbrändin, Saga Matkojen, parissa jo vuonna 2011. Tällä hetkellä toimin Saga Matkojen operointipäällikkönä, ja työtehtäviini kuuluu esimerkiksi Islannin opastettujen ryhmämatkojen tuottaminen ja operointi. Palvelen toki myös Risteilykeskuksen asiakkaita risteilyasioissa.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Matkojen räätälöinti yksittäisasiakkaille ja ryhmille on erityisen mukavaa. Tykkään myös suunnitella uusia tuotteita ja matkoja valikoimaamme – esimerkiksi Saga Matkojen puolelle pyrimme aina tuomaan tarjolle jotain uutta, kuten vaikkapa opastettuja hevos- tai kiertomatkoja.

3. Monta risteilyä sinulla on takana?

Olen käynyt yli viidellätoista risteilyllä, joista ehkä eksoottisin on ollut Star Clippers -varustamon purjelaivaristeily Indonesiassa.

Jasmin, tuotepäällikkö

”Jasmin on avoin ja rento työkaveri, jonka läsnäolo tekee työpäivistä mukavan kepeitä. Jasminilla on aina varastossaan jokin hauska juttu, joka saa kaikki hymyilemään.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Liityin Risteilykeskuksen tiimiin vuonna 2018, ja olen viihtynyt näissä hommissa todella hyvin. Toimin Risteilykeskuksen tuotepäällikkönä, ja palvelen asiakkaita päivittäin erilaisissa risteilyasioissa. Käyn läpi Risteilykeskuksen palautteet, ja pidän huolen siitä, että tietomme ovat aina ajan tasalla.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Unelmaloman kokonaisvaltainen suunnittelu asiakkaan toiveiden pohjalta. Kaikista kivointa on päästä auttamaan asiakkaita löytämään juuri heille sopivin risteilyvaihtoehto.

3. Millaisilla risteilyillä olet käynyt?

Olen käynyt lukuisilla opintoristeilyillä, ja myös omilla lomaristeilyillä. Mielenkiintoisin reitti oli viime keväisellä Sky Princess -laivan risteilyllä, joka kulki Southamptonista Hollannin ja Belgian rannikolle.

Vasemmalla Anu ja Emmi Islannissa. Oikealla Henni Wonder of the Seas -laivan Välimeren risteilyllä.

Anu, risteilyasiantuntija

”Anu on Risteilykeskuksen tiimin uusin tulokas, mutta jo erinomaisesti kotiutunut porukkaamme. Anu on rautainen matkailualan ammattilainen, joka on tuonut tiimiimme uutta osaamista.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Liityin Risteilykeskuksen tiimiin kesällä 2023. Olen ollut alalla pitkään, joten myös kansainväliset risteilyt ovat ehtineet tulla minulle tutuiksi. Nyt teen töitä Risteilykeskuksen myyntitiimissä, ja hoidan myös muun muassa isojen ryhmien lentovarauksia.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Yksi lempityötehtävistäni on lentovarausten tekeminen. Etenkin isojen ryhmien lentovarausten tekemiseen liittyy paljon mielenkiintoisia vaiheita.

3. Mikä on lempiristeilykohteesi?

Kävin joitain vuosia sitten Azamaran risteilyllä Välimerellä. Risteilyn reitti oli todella erityinen; nousimme laivan kyytiin Amalfilta, ja kävimme Sorrentossa sekä Caprilla. Näistä erityisesti Anacaprin kylä Caprin saarella jäi mieleen.

Emmi, risteilyasiantuntija

”Emmi on tarkka ja järjestelmällinen työkaveri, jonka rauhallinen olemus luo turvallisen tunnelman ympärilleen.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Aloitin Risteilykeskuksessa myynnin harjoittelijana syksyllä 2022. Nykyään toimin myyntitiimissä risteilyasiantuntijana. Palvelen Risteilykeskuksen asiakkaita kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Tykkään risteilytarjousten tekemisestä. On aina tosi palkitsevaa kuulla, että asiakkaalla on ollut onnistunut risteilyloma.

3. Monta risteilyä sinulla on takana?

Risteilyjä on takana vasta muutama, mutta uusia on jo suunnitteilla. Risteilykeskuksessa erityisen kivaa onkin se, että laivoihin pääsee tutustumaan sekä opintoristeilyillä että laivavierailuilla.

Henni, markkinointiassistentti

”Henni on sosiaalinen ja avoin työkaveri, jolla on erinomainen visuaalinen silmä. Henni on tuonut mukanaan uusia ideoita Risteilykeskuksen somenäkyvyyden kasvattamiseen.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Liityin Risteilykeskuksen markkinointitiimiin kesällä 2023. Tällä hetkellä teen töitä osa-aikaisesti opintojeni ohella. Olen vastuussa Risteilykeskuksen somekanavien päivittämisestä, ja somesisältöjen suunnittelusta.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Visuaalinen luova työ on minun juttuni. Erityisesti rakastan luoda sosiaalisen median sisältöjä ja videoita Risteilykeskukselle. On ihanaa innostaa muita lähtemään risteilyille!

3. Mikä on lempiristeilykohteesi?

Kävin toissa kesänä silloisen maailman suurimman risteilyaluksen, Wonder of the Seasin, risteilyllä Välimerellä. Risteilykohteena Välimeri on todella monipuolinen, sillä risteilyllä herää joka aamu uudessa kohteessa. Euroopan kohteisiin on myös todella helppoa tutustua omatoimisesti.

Vasemmalla Pete Väli-Amerikan risteilyllä. Oikealla Saija Harmony of the Seas -laivan risteilyllä.

Pete, toimitusjohtaja

”Pete on Risteilykeskuksen vakaa taustavoima, joka suhtautuu matkailualaan innolla ja intohimolla. Pete on aina valmis kehittämään ja uudistamaan toimintaamme.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Vuonna 2015 lanseerattu Risteilykeskus on osa Travel Specialist Groupia, jota olen ollut perustamassa vuonna 1992. Olen siis ollut toiminnassa mukana aivan alusta lähtien. Toimitusjohtajana pyöritän koko toimintaamme, mikä sisältää Risteilykeskuksen lisäksi myös Saga Matkat Suomessa, Kryssningscenterin Ruotsissa, KrydstogtCenterin Tanskassa ja CruiseAwayn Norjassa.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Näitä on monia, mutta olen kuulemma erityisen hyvä laatimaan exceleitä. Toiminnan kehittäminen ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtiminen ovat lähellä sydäntäni.

3. Mihin haluaisit seuraavaksi risteilylle?

Olen tehnyt töitä matkailualalla jo vuosikymmeniä, joten reissuja eri puolille maailmaa on kertynyt vuosien aikana lukuisia. Yksi kohde kuitenkin on jäänyt näkemättä: Antarktis. Yleensä olen trooppisten kohteiden ystävä, mutta Antarktiksessa kiehtovat luonto, eläimet ja kohteen ainutlaatuisuus.

Saija, toimistopäällikkö

”Saijan puoleen voi aina kääntyä, jos jokin asia askarruttaa. Saija tekee omalla ihanalla persoonallaan jokaisesta työpäivästämme paremman.”

 1. Milloin liityit Risteilykeskuksen tiimiin?

Olen ollut Risteilykeskuksessa töissä lähes sen perustamisesta lähtien – liityin porukkaan vuonna 2016. Nykyään olen Risteilykeskuksen toimistopäällikkö. Hoidan myynnin lisäksi toimiston ja taloushallinnon päivittäisiä asioita.

2. Mikä on lempityötehtäväsi?

Oikeastaan kaikki myyntiin liittyvät työtehtävät ovat mieluisia. Tykkään hoitaa varauksia, palvella asiakkaita, hoitaa taloushallinnon ja toimiston päivittäisiä tehtäviä ja tehdä yhteistyötä risteilyvarustamoiden edustajien kanssa.

3. Mikä on lempiristeilykohteesi?

Rakastan trooppisia kohteita. Häämatkaristeilyni suuntasi Australiasta Fidžille, Vanuatulle ja Uuteen-Kaledoniaan. Myös Itäisen Karibian risteilyreitti oli todella kiva – erityisesti Puerto Rico jäi reissulta mieleen.

Risteilykeskuksen tiimi Matkamessuilla.

Haluatko jutella risteilyasioista ihanien tiimiläistemme kanssa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Olemme täällä sinua varten!

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi
Puhelin: 020 1441 810

 

Edellinen artikkeli

27.9.2023

Unelmien risteilyt – Mistä Risteilykeskuksen tiimi unelmoi?

Risteilykeskuksen toimistolla juhlittiin kansainvälistä unelmointipäivää. Kysyimme tiimiltämme, mistä risteilyistä he tällä hetkellä unelmoivat, ja vastaukset olivat yhtä monipuolisia kuin maailman eri risteilykohteetkin. 

Lue lisää : Unelmien risteilyt – Mistä Risteilykeskuksen tiimi unelmoi?

Seuraava artikkeli

3.3.2024

Kesän suosituin risteilyreitti

Royal Caribbeanin Suomessa rakennettu suosikkilaiva, maailman suurimpiin laivoihin kuuluva Oasis of the Seas, nähdään Läntisellä Välimerellä koko kesäkauden ajan. Tutustu ihanaan risteilyreittiin!

Lue lisää : Kesän suosituin risteilyreitti