Phuket

Varaa risteily

Auringonpalvojien suosima Phuket on lomakohteena varma valinta. Thaimaan suurin saari on mukava sekoitus luonnonkauniita hiekkarantoja, jännittävää yöelämää, turkoosinsinistä merta ja aktiviteettimahdollisuuksia. Phuketissa voi huoletta nauttia seurasta, ruoasta ja juomasta –osta vaikkapa kookospähkinä ohikulkevalta kaupustelijalta rannalla makoillessasi.

Kauniilla saarella on aikaa opetella tekemään thai-ruokaa, lähteä sukellusretkelle, pelata golfkierros yhdellä saaren monesta golfkentästä tai lähteä tutkimaan vähemmän tunnettuja rantoja. Se on kuitenkin varmaa, että lomasta ei tule tylsä!

Satama

Phuketissa on kolme eri aluetta, joihin risteilyalukset saapuvat. Osa aluksista ankkuroituu Patong Beachin lähistölle, jolloin matkustajat kuljetetaan maihin veneellä. Jossain tapauksissa alukset käyttävät Phuket Deep Sea Portin laitureita Ao Mahkamissa. Osa risteilyaluksista rantautuu Port of Phuketin satamaan, joka sijaitsee noin 20 minuutin päässä Phuketin keskustasta. Helpointa on liikkua taksilla, mutta hinta kannattaa neuvotella etukäteen.

HUOM! Tuk-tuk -kuskit saattavat pyytää matkoista kohtuuttomia summia tai huijata turisteja. Suosittelemme mittarillisen taksin käyttöä.

Varaa Phuketin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain