Risteilykeskuksen messuarvonta

Osallistu messuarvontaan!

Osallistu arvontaan, ja voita Norwegian Cruise Line -varustamon Karibian risteily kahdelle!

Lisätietoa

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja vapaaehtoisesti tilaa Risteilykeskuksen uutiskirjeen.

Arvonnan järjestäjä

Travel Specialist Group Oy, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Risteilykeskuksen arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 28.1.2024 asti. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä oheisen lomakkeen tiedot,  ja vahvistamalla osallistuminen painamalla [Lähetä]-painiketta. Arvontaan voi osallistua MATKA 2024 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa ja internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Kukin kilpailija voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Travel Specialist Groupin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Palkinnot ja voittajan valinta

Risteilykeskuksen messuarvonnan palkintona Norwegian Cruise Line -varustamon Karibian risteily. Risteilyn arvo on 1500 euroa. Palkintoa ei voi myydä tai luovuttaa toiselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 29.1.2024 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin, jos osallistuja antaa siihen luvan. Lupa annetaan ruksaamalla ”Tilaan Risteilykeskuksen uutiskirjeen” -laatikko arvontalomakkeesta. Arvonnan yhteydessä kerättäviä yhteystietoja voidaan käyttää Risteilykeskuksen suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään voittajien tavoittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät, että he saattavat saada sähköistä suoramarkkinointia (Risteilykeskuksen uutiskirjeen) arvontaan osallistumisen yhteydessä antamansa luvan mukaisesti. Lisätietoa markkinointirekisterin tietosuojaselosteesta löydät Risteilykeskuksen nettisivuilta.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden sisällä hänen osallistumisensa yhteydessä antaman sähköpostiosoitteen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvonnan tulos ja voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) internetsivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, joka on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteily- ja jokivarustamon risteilyihin. Olemme muun muassa Royal Caribbean ja Celebrity Cruises -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa. Risteilyvalikoimastamme löydät tuhansia risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Varaa kauttamme risteily vaikkapa Alaskaan, Välimerelle, Karibialle tai Aasiaan!

Saat meiltä:

  • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta kansainvälisistä risteilyistä.
  • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
  • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -palkintopisteitä.