Mikä kuuden tähden risteily?

Varaa risteily

Luksusristeilyllä lomaillaan huolettomasti, sillä lähes kaikki kuuluu risteilyn hintaan. Voit kokeilla veloituksetta muun muassa luksusalusten erikoisravintoloita, maistella erikoisviinejä ja samppanjaa, osallistua pilatestunnille ja nauttia alusten monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta. Lisäksi luksusristeilyn hintaan voi sisältyä esimerkiksi satamakohteiden retkiä, asiantuntijoiden pitämiä luentoja ja vesiurheiluvälineiden kokeilua meripäivien aikana.

Luksusristeilyllä rentoutuminen on erityisen helppoa huomaavaisen ja yksilöllisen palvelun takia. Henkilökuntaa on lähes yhtä paljon kuin matkustajia, joten voit luottaa siihen, että yksilölliset tarpeesi huomioidaan. Sviittipalveluun kuuluu usein esimerkiksi matkalaukun purkaminen ja ravintolavarausten tekeminen.

Luksusristeilyillä vieraillaan usein satamakohteissa, jotka eivät kuulu isojen risteilyalusten reitteihin. Pienemmän kokonsa vuoksi alukset pääsevät rantautumaan helposti jopa Portofinon ja Saint-Tropezin kaltaisiin pikkusatamiin. Risteilyaluksille mahtuu kerralla yleensä noin 100–800 matkustajaa.