Maailman ympäri risteillen

Varaa risteily

Matka maailman ympäri on helpointa toteuttaa risteillen. Kuukaudesta jopa puoleen vuoteen kestävillä risteilyillä pysähdytään lukuisissa satamakohteissa ja tutustutaan paikallisiin kulttuureihin.

Erityisen helppoa matkanteosta tekee se, että matkatavarat ja majoitus seilaavat mukana jokaiseen uuteen kohteeseen. Millään muulla maailmanympärimatkalla et ehdi vierailemaan lyhyessä ajassa kymmenissä eri kohteissa. Myös matkustaminen on mukavaa, sillä upeilla laivoilla nautitaan ensiluokkaisesta palvelusta, kattavasta täysihoidosta sekä mukavuuksista, joita perinteisemmillä maailmanympärimatkoilla ei ole ehkä tarjolla.

Maailmanympäriristeily kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä suosituimmat risteilyt myydään nopeasti loppuun. Risteilyt tulevat myyntiin jopa yli 2 vuotta ennen lähtöä. Valikoimassamme on niin luksusvarustamoiden kuin mainstream-varustamoiden maailmanympäriristeilyjä. Voit lähteä kiertämään maailmaa esimerkiksi Costa Cruisesin, MSC Cruisesin, Princess Cruisesin, Holland America Linen, Seabournin, Regent Seven Seas Cruisesin, Crystal Cruisesin tai Oceania Cruisesin laivoilla.