A-ROSA

Varaa risteily

 

 

 

Saksalaisella varustamolla A-ROSA:lla on tällä hetkellä laivastossaan 14 jokilaivaa, joista nykyään kaikki on suunnattu myös kansainvälisille risteilyvieraille. Aluksilta löytyy englantia puhuva laivaemäntä tai -isäntä matkustajien avuksi. Laivan kielenä toimii saksan lisäksi myös englanti. A-ROSA vie sinut seilaamaan kuvankauniisiin maisemiin pitkin Reiniä, Seineä, Rhônea, Douroa ja Tonavaa. Jokiristeilyllä maisemat vaihtuvat päivittäin ja loma sujuu leppoisissa tunnelmissa. Aika kuluu ihastellessa ohilipuvien pikkukaupunkien kirkontorneja, vehreitä kukkuloita, keskiaikaisia linnoja ja suurkaupunkien valoja.


A-ROSA:n matkaehdot

Varaa A-ROSA:n risteilyt kohteittain

Lisätietoa varustamosta

Tunnelma aluksilla

A-ROSA:n jokialuksilla tunnelma on mukavan rento. Risteilyt sopivat niin perheille kuin aktiivisille matkailijoillekin. Tarkoitus on viettää rentouttava loma vailla huolen häivää, sillä jokainen ansaitsee itselleen hemmotteluhetken. Tutustu kanssamatkustajiin, pelaa kansipelejä tai vetäydy omaan rauhaan kuuntelemaan luonnon ääniä. Motto laivan aurinkokannella kuuluukin: ”Kaikki on mahdollista, mutta mikään ei ole pakollista”. Alusten viihdeohjelma ei ole jytisevän kovaäänistä, vaan tarkoitus on järjestää jotakin uniikkia pienellä kaavalla. A-ROSA:n jokilaivoilla ei ole pukukoodia, ja jokainen saa pukeutua mieleisellään tavalla. Illalliselle rohkaistaan kuitenkin pukeutumaan hieman siistimmin.

Hytit

A-ROSA:n jokilaivojen hytit ovat kaikki tyylikkäästi sisustettu laadukkaita materiaaleja käyttäen. Koska hytit toimivat niin sanotusti ”tukikohtana” koko risteilyn ajan, on ne suunniteltu matkustajien mukavuutta ajatellen. Hytit sijaitsevat kolmella eri kannella, ja ne vaihtelevat kooltaan 14,5 m² ulkohyteistä aina 29 m² sviitteihin. Hyteissä on joko venttiili-ikkunat tai ranskalainen parveke. Osassa sviiteistä on myös perinteinen parveke. Kaikkien hyttien varusteluun kuuluu wc ja suihku, puhelin, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero ja ilmastointi.

Ruokailu

Risteilyn Premium All Inclusive -hintaan sisältyy aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi tai -tee, illallinen sekä muut mahdolliset välipalat. Jokialuksen kyydissä ruokaillaan rennosti buffet-tyyliin. Hintaan kuuluu myös laaja valikoima juomia raikkaasta mineraalivedestä virkistäviin limonadeihin ja paikallisista viineistä tyylikkäisiin cocktaileihin. Juomien tarjoilua ei ole rajoitettu vain ruoka-aikoihin, vaan baari on auki koko päivän ajan. Kokoa oma annoksesi buffet-pöydän välimerellisistä herkuista, ja istu minne haluat ilman pöytävarauksia. Sään salliessa on oiva idea istua ulos aurinkokannelle nauttimaan ohilipuvista maisemista ja maukkaasta ruoasta. Juhlavampaan menoon on lisämaksusta mahdollista varata neljän ruokalajin illallinen istumapaikkavarauksineen.

Hyvinvointi ja urheilu

SPA-ROSA kylpyläkonsepti tarjoaa rentouttavia elämyksiä moneen makuun. Valitse lukuisista erilaisista kylpylähoidoista, nauti jokivarren maisemista panoraamasaunan lauteilla tai valmistaudu iltaan laivan kosmetologien avustuksella. Nauti säästä aurinkokannen uima- ja porealtaissa tai siemaile virkistävä cocktail aurinkotuolissa rentoutuen. Golfin ystäville löytyy aurinkokannelta myös puttausviheriö. Tämän lisäksi jokialuksilta löytyy modernit tilat ja laitteet kuntoiluun.

Kuvat