Jopa 300 €/hlö alennusta lennoista Eurooppaan

Varaa risteily

Norwegian Cruise Linen kesän 2022 Euroopan risteilyille saat nyt lennot alehintaan. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat lennoista alennusta jopa 300 €/hlö. Tarjous koskee kaikkia varustamon vuoden 2022 risteilyjä Euroopassa pois lukien Norwegian Star- ja Norwegian Prima -alusten risteilyt.

Alennuksen suuruus riippuu valitusta hyttiluokasta. Studio-, sisä- ja ulkohytin varatessasi saat lennoista alennusta 150 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 300 €/hlö.

Varustamon risteilyt ovat nyt saatavilla huippuhintaan, sillä lentoalennuksen voi yhdistää nyt myös käynnissä olevaan 35 % alennukseen risteilyistä ja Fly & Cruise -paketeista.

Huomioithan, Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme. Lennot varataan asiakaspalvelumme toimesta. 

Tarjous koskee 20.5.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Ainoastaan hytin 1. ja 2. matkustaja saavat alennuksen lennoista. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia mukaan lukien määrittelemättömät hyttiluokat (IX, OX, BX ja MX). Tarjous ei koske Norwegian Star- ja Norwegian Prima -alusten risteilyjä. Tarjous on yhdistettävissä 35 % alennukseen sekä Free at Sea -etuihin. Alehintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan