Jopa 500 €/hlö alennusta lennoista

Varaa risteily

Norwegian Cruise Linen valikoiduille Euroopan ja Karibian risteilyille saat nyt lennot alehintaan. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat lennoista alennusta jopa 500 €/hlö. Tarjous koskee seuraavia risteilyjä:

  • Kaikki vähintään 7 yön risteilyt Euroopassa, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.3.2023. Tarjous ei koske Norwegian Starin, Norwegian Priman ja Norwegian Jaden risteilyjä helmi- ja maaliskuussa 2023.
  • Kaikki vähintään 7 yön risteilyt Karibialla, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.3.2023. Tarjous ei koske Norwegian Priman risteilyjä.
  • Valikoituja kaukokohteiden risteilyjä talvikaudella 2022/2023 muun muassa Afrikassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa. Listan näistä kaukokohteiden lähdöistä löydät täältä.

Alennuksen suuruus riippuu valitusta hyttiluokasta sekä risteilykohteesta.

Euroopan ja Karibian risteilyille saat studio-, sisä- ja ulkohytin varatessasi lennoista alennusta 150 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 300 €/hlö.

Kaukokohteiden risteilyille saat studio-, sisä- ja ulkohytin varatessasi lennoista alennusta 300 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 500 €/hlö.

Varustamon risteilyt ovat nyt saatavilla huippuhintaan, sillä lentoalennuksen voi yhdistää nyt myös käynnissä olevaan 40 % alennukseen risteilyistä ja Fly & Cruise -paketeista.

Huomioithan, Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme. Lennot varataan asiakaspalvelumme toimesta. 

Tarjous koskee 31.8.2022 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Ainoastaan hytin 1. ja 2. matkustaja saavat alennuksen lennoista. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia mukaan lukien määrittelemättömät hyttiluokat (IX, OX, BX ja MX). Tarjous on yhdistettävissä 40 % alennukseen sekä Free at Sea -etuihin. Alehintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan