Toiselle matkustajalle 75 % alennusta

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Risteilyt nyt alennettuun hintaan!

Kun varaat nyt jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista risteilyistä, hytin toinen matkustaja saa risteilyhinnastaan alennusta 75 %. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 12.11.2023–30.4.2026. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä eikä Alaskan Cruisetour-paketteja.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Tarjous koskee 10.11.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Hytin toisen matkustajan alennus perustuu ensimmäisen matkustajan risteilyhintaan.  Alennus koskee kaikkia hyttiluokkia. Alennus koskee ainoastaan risteilyhinnan cruise fare -osuutta, eikä alennusta saa esimerkiksi lisäpalveluista, veroista tai palvelumaksuista. Alennus on yhdistettävissä All Included- ja Retreat-etuihin. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus ei ole yhdistettävissä Exciting Deals -hintoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

8.4.2024 asti