Käyttörahaa kaupan päälle

Varaa risteily

Ajattoman elegantti Holland America Line on kuljettanut ihmisiä merten jo 150 vuoden ajan. Nykyään varustamo on amerikkalaisomistuksessa, mutta risteilyaluksilla vaalitaan yhä hollantilaista menneisyyttä. Eurooppalaisen tunnelman aistii risteilyalusten sisustuksessa ja taidekokoelmissa. Holland America Linen risteilyt tunnetaan erityisesti ainutlaatuisista satamakohteista, erinomaisesta ruoasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Etuja valikoiduille risteilyille

Hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat nyt Holland America Linen valikoiduille risteilyille jopa $150 käyttörahaa per matkustaja. Käyttörahan määrä riippuu valitusta hyttiluokasta ja risteilyn pituudesta seuraavasti:

4–13 yön risteilyt
  • Sisä- ja ulkohytit: $25/hlö
  • Parvekehytit: $50/hlö
  • Sviitit: $75/hlö
Vähintään 14 yön risteilyt
  • Sisä- ja ulkohytit: $50/hlö
  • Parvekehytit: $100/hlö
  • Sviitit: $150/hlö

Lisäksi osalla kampanjalähdöistä (kts. kampanjalähtölista) lisävuoteissa majoittuvat hytin kolmas ja neljäs matkustaja maksavat risteilystään vain verot ja satamamaksut. Tarjoukset koskevat valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 5.4.2024–31.5.2025. Edut saa sekä Have It All -etupaketin sisältäviin hintoihin että Cruise Only -hintoihin.

Tutustu kampanjalähtöihin »

Käyttörahaa myös Alaskan Cruisetour-paketteihin

Käyttörahakampanja koskee myös valikoituja Alaskan Cruisetour-paketteja, joiden lähtöpäivä on 12.5.–12.9.2024. Hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat käyttörahaa maksimissaan $150/hlö risteilyn pituuden ja valitun hyttiluokan mukaan. Huomaathan, että 3. ja 4. matkustajan alennus ei koske Cruisetour-paketteja.

HUOM! Cruisetour-risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme.

Tutustu Cruisetour-kampanjalähtöihin »

Tarjous koskee 20.3.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Käyttörahaa saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa, maksimissaan $300 per hytti. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. 3. ja 4. matkustajan alennus ei koske kaikkia kampanjalähtöjä (kts. kampanjalähtölista). Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Kampanja koskee sekä Have It All -edut sisältäviä hintoja että Cruise Only -hintoja. Käyttörahakampanja on yhdistettävissä TOP10- ja Flash Sale -alehintoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.4.2024 asti