Have It All -etupaketti hintaan 45€/hlö/päivä

Varaa risteily

Lisää Holland America Linen risteilyvarauksellesi Have It All -etupaketti nyt huippuhintaan 45 €/hlö/päivä! Etupaketti sisältää retkirahaa, Signature-juomapaketin, Surf-nettipaketin, illallisia erikoisravintolassa sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle. Etujen yhteenlaskettu arvo seitsemän yön risteilyllä on jopa 590 euroa.

Have It All -etupaketti sisältää seuraavat edut:

1) Retkirahaa

Retkirahaa saa risteilyn pituudesta riippuen $100–300 per matkustaja. Retkirahan suuruus määräytyy seuraavasti:

  • 6–9 päivän risteilyt: $100/matkustaja
  • 10–20 päivän risteilyt: $200/matkustaja
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: $300/matkustaja

2) Signature-juomapaketti

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman viinejä, oluita, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja sekä alkoholittomia juomia kuten virvoitusjuoma ja kahvia. Lue lisää juomapaketeista »

 

3) Surf-nettipaketti

Surf-nettipaketilla selaat internettiä, käytät sosiaalisen median sovelluksia ja tarkistat sähköpostisi. Nettipaketin saavat hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja.

4) Erikoisravintolapaketti

Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa. Pakettiin sisältyvät illallisravintolat vaihtelevat risteilyn pituuden ja laivan mukaan.

  • 6–9 päivän risteilyt: Yksi illallinen erikoisravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto)
  • 10–20 päivän risteilyt: Yksi illallinen Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Tamarind-/Canaletto-ravintolassa.
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: Yksi illallinen kussakin ravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto). Jos laivalla ei ole Tamarind-ravintolaa, pakettiin sisältyy kaksi illallista Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Canaletto-ravintolassa.

5) Palvelurahat

Palvelurahat laivan henkilökunnalle maksetaan puolestasi. Huomaathan, että tämä ei koske lisäpalveluiden (esimerkiksi kylpylähoidot) palvelumaksuja.

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Etupakettia ei voi lisätä Grand Voyage -risteilyille eikä alle 6 päivän risteilyille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toistaiseksi