Have It All -etupaketti hintaan 45€/hlö/päivä

Varaa risteily

Lisää Holland America Linen risteilyvarauksellesi Have It All -etupaketti nyt huippuhintaan 45 €/hlö/päivä! Etupaketti sisältää retkipaketin, Signature-juomapaketin, Surf-nettipaketin ja illallisia erikoisravintolassa. Etujen yhteenlaskettu arvo seitsemän yön risteilyllä on jopa 590 euroa.

Have It All -etupaketti sisältää seuraavat edut:

1) Retkipaketti

Kunkin pakettiin kuuluvan retken (1–3 retkeä risteilyn pituudesta riippuen) arvo voi olla enintään $100. Mikäli retken arvo on enemmän kuin $100, saa retken hinnasta $100 alennuksen.

  • 6–9 päivän risteilyt: 1 retki/matkustaja
  • 10–20 päivän risteilyt: 2 retkeä/matkustaja
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: 3 retkeä/matkustaja

2) Signature-juomapaketti

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman viinejä, oluita, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja sekä alkoholittomia juomia kuten virvoitusjuoma ja kahvia. Lue lisää juomapaketeista »

 

3) Surf-nettipaketti

Surf-nettipaketilla selaat internettiä, käytät sosiaalisen median sovelluksia ja tarkistat sähköpostisi. Nettipaketin saavat hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja.

4) Erikoisravintolapaketti

Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa. Pakettiin sisältyvät illallisravintolat vaihtelevat risteilyn pituuden ja laivan mukaan.

  • 6–9 päivän risteilyt: Yksi illallinen erikoisravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto)
  • 10–20 päivän risteilyt: Yksi illallinen Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Tamarind-/Canaletto-ravintolassa.
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: Yksi illallinen kussakin ravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto). Jos laivalla ei ole Tamarind-ravintolaa, pakettiin sisältyy kaksi illallista Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Canaletto-ravintolassa.

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Etupakettia ei voi lisätä Grand Voyage -risteilyille eikä alle 6 päivän risteilyille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toistaiseksi