Have It All -etupaketti hintaan 65 €/hlö/päivä

Varaa risteily

Lisää Holland America Linen risteilyvarauksellesi Have It All -etupaketti nyt hintaan 65 €/hlö/päivä! Etupaketti sisältää retkirahaa, Signature-juomapaketin, Surf-nettipaketin, illallisia erikoisravintolassa sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle. Etujen yhteenlaskettu arvo seitsemän yön risteilyllä on jopa 590 euroa.

Näet Have It All -hinnat suoraan nettivaraamostamme. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. Have It All -hintaiset hytit tunnistat ”Have It All” tekstistä hytin nimen perässä. Esimerkiksi ”VA Parvekehytti, merinäköala ++ Have It All ++”.

Have It All -etupaketti sisältää seuraavat edut:

1) Retkirahaa

Retkirahaa saa risteilyn pituudesta riippuen $100–300 per matkustaja. Retkirahan suuruus määräytyy seuraavasti:

  • 6–9 päivän risteilyt: $100/matkustaja
  • 10–20 päivän risteilyt: $200/matkustaja
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: $300/matkustaja

2) Signature-juomapaketti

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman viinejä, oluita, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja sekä alkoholittomia juomia kuten virvoitusjuoma ja kahvia. Lue lisää juomapaketeista »

 

3) Surf-nettipaketti

Surf-nettipaketilla selaat internettiä, käytät sosiaalisen median sovelluksia ja tarkistat sähköpostisi. Nettipaketin saavat hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja.

4) Erikoisravintolapaketti

Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa. Pakettiin sisältyvät illallisravintolat vaihtelevat risteilyn pituuden ja laivan mukaan.

  • 6–9 päivän risteilyt: Yksi illallinen erikoisravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto)
  • 10–20 päivän risteilyt: Yksi illallinen Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Tamarind-/Canaletto-ravintolassa.
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: Yksi illallinen kussakin ravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto). Jos laivalla ei ole Tamarind-ravintolaa, pakettiin sisältyy kaksi illallista Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Canaletto-ravintolassa.

5) Palvelurahat

Palvelurahat laivan henkilökunnalle maksetaan puolestasi. Huomaathan, että tämä ei koske lisäpalveluiden (esimerkiksi kylpylähoidot) palvelumaksuja.

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Etupakettia ei voi lisätä Grand Voyage -risteilyille eikä alle 6 päivän risteilyille. Etupaketti on saatavilla hytin ensimmäiselle ja toiselle matkustajalle.

Signature-juomapaketti

Juomapaketilla ostat maksimissaan 15 juomaa per päivä. Juomia voi tilata vain yhden kerrallaan. Juomapaketti ei sisällä minibaarin tuotteita, eikä sitä voi käyttää huonepalvelusta tilatessa, Signature Shop -kaupoissa tai Half Moon Cayssä.

Erikoisravintolapaketti

Pakettia ei voi käyttää Speciality Dining -tapahtumiin (esimerkiksi Sel De Mer, De Librije ja Sommelier Dinner) Pinnacle Grill -ravintolassa. Ravintolavarauksia voi tehdä jo ennen risteilyn alkua.

Retkirahaa

Retkirahan voi käyttää ainoastaan varustamon retkiin, eikä sitä voi käyttää esimerkiksi lentokenttäkuljetuksiin.

Surf-nettipaketti

Nettipaketin voi ottaa käyttöön usealla eri laitteella, mutta sitä voi käyttää samanaikaisesti vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toistaiseksi