Juomapaketit

CHEERS!

Etukäteen ostettuna $59.95/päivä

Juomapaketin tilaamalla pääset nauttimaan oluista, viineistä laseittain, väkevistä alkoholeista, sisältäen drinkit ja jäiset drinkit (max $20/alkoholijuoma) sekä limut, alkoholittomat drinkit, energiajuomat, erikoiskahvit sekä tee. Pakettiin kuuluu myös 500ml vesipullot ja muita alkoholittomia pullotettuja juomia. Paketin tilaamalla saa myös 25 % alennuksen viini- ja samppanjapulloista sekä yli $20 arvoisista alkoholijuomista. Hintaan lisätään 18 % palvelumaksu tilattaessa. Kaikkien samassa hytissä yöpyvien yli 21-vuotiaiden on tilattava paketti ja se on tilattava koko risteilyn ajaksi.

Pakettiin eivät kuulu matkamuistomukeissa myytävät juomat, alkoholipullot, laivalta lähdettäessä tai sinne saavuttaessa tarjoiltavat juomat, huonepalvelu, minibaarin valikoima, jaettavat cocktailit, viiniautomaatin viinit, ruoka, savukkeet ja sikarit.

Paketti on henkilökohtainen ja juomia saa tilata vain yhden kerrallaan. Alkoholijuomia saa tilata maksimissaan 15 kappaletta vuorokauden sisällä. Carnivalilla on oikeus olla tarjoilematta asiakkaalle juomia. Yhdysvaltain vesillä juomista veloitetaan erikseen verot.

 

BOTTOMLESS BUBBLES

Alle 18v. $6.50/päivä, yli 18v. $9.50/päivä

Paketti sisältää rajattoman määrän limua sekä mehuja laajasta valikoimasta. Hintaan lisätään 18 % palvelumaksu tilattaessa. Paketti on henkilökohtainen ja juomia saa tilata vain yhden kerrallaan. Pakettiin ei sisälly huonepalvelun tai minibaarin tuotteet. Yhdysvaltain vesillä juomista veloitetaan erikseen verot.