Kuntoilu

Carnival Cruise Linen risteilyillä on monta tapaa huolehtia kunnostaan. Voit käyttää modernin kuntosalin laitteita päivittäin maksutta. Voit myös osallistua erilaisille maksuttomille tunneille tai maksullisille kursseille. Voit tutustua muun muassa joogaan, kuntokävelyyn, voimakävelyyn, pilatekseen, potkunyrkkeilyyn ja aerobiciin. Halutessasi saat personal trainerin suunnittelemaan sinulle henkilökohtaisen ohjelman, josta on hyötyä vielä risteilyn jälkeenkin.

Kuntokeskuksen yhteydessä on kauneushoitola. Tarjolla on kattava valikoima kampaamopalveluista manikyyriin ja hampaiden valkaisuun.

Spa Carnival -kuntokeskus ja kauneushoitola on tarkoitettu vain yli 12-vuotiaille matkustajille. 12–16-vuotiaat saavat käyttää kuntokeskusta ja kauneushoitolaa vain aikuisen seurassa.

 

Liukumaan!

Muutkin kuin lapset voivat nauttia täysin siemauksin hauskasta WaterWorks-vesipuistosta tai Twister-vesiliukumäestä. Hauska tuplaliukumäki suorastaan kutsuu kisaamaan, kuka pääsee alas nopeiten.* Allasosastolla on 3–4 uima-allasta, kahluuallas ja vesiliukumäkiä. Pääallasta voi käyttää huonollakin säällä, koska se voidaan tarvittaessa kattaa liukukatolla, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Porealtaat ovat puolestaan omiaan rauhallisempaan ja rentouttavaan oleiluun.

 

*Ei kaikilla aluksilla.

 

Pallotellaan!

Carnivalin risteilyllä et keksi edes tekosyitä olla harrastamatta liikuntaa. Kuntokeskus, allasosasto ja monet erilaiset liikuntamahdollisuudet odottavat sinua risteilyaluksella.

Voit pelata 9 reiän pienoisgolfradalla, heitellä koreja koripallokentällä tai kokeilla pöytätennistä. Ulkokannella voi jopa pelata lentopalloa. Muista pakata mukaan lenkkitossut! Juoksulenkki ulkokannella raikkaassa merituulessa on elämys, jota ei kannata jättää kokematta.