Kylpyläpalvelut

Cloud 9 Spa

Carnival Cruise Line tarjoaa aivan uudenlaisen kylpylämaailman. Cloud 9 Spa on kylpyläosaston ja siihen liittyvien hyttien muodostama monipuolinen kokonaisuus. Pinta-alaa alueella on yhteensä yli 3700 neliömetriä, joten Cloud 9 Spa on maailman suurin kelluva kylpylä. Kuntosalin ja liikuntatilojen lisäksi kylpyläosastoon kuuluu muun muassa Thalassotherapy-allasalue ja Thermal Suite -saunaosasto sekä erilliset hoitohuoneet.

Rentoutumista varten on runsaasti tilaa niin sisällä kuin ulkona. Palveluista voidaan periä erillinen maksu: hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan. Kahdelle etukannelle sijoittuva, yli 2200 neliömetrin laajuinen spa- & fitness-osasto on suurimpia merellä liikkuvia kylpylöitä.

Huom! Cloud 9 Spa saatavilla vain seuraavilla aluksilla: Carnival Breeze, Carnival Dream, Carnival Horizon, Carnival Magic, Carnival Panorama, Carnival Radiance, Carnival Splendor, Carnival Sunrise, Carnival Sunshine ja Carnival Vista

 

Levollista oloa

Thalassotherapy-allas on lasikatteen alla suojassa oleva allas, jonka 33-asteinen vesi on ionisoitua ja jossa on erilaisia hierovia vesisuihkuja. Huom! Käyttö on maksullista muille kuin Spa-luokan hyteissä asuville matkustajille.

 

Rauhoittumista

Thermal Suite -osasto on täydellistä rentoutumista varten. Sen neljässä erilaisessa saunassa voit kokea kokonaisvaltaisesti puhdistavan, elvyttävän ja tasapainottavan elämyksen. Kussakin tilassa on erilainen lämpötila ja vaihtelevasti kuiva tai kostea ilma. Huom! Käyttö on maksullista muille kuin Spa-luokan hyteissä asuville matkustajille.

 

Thalassotherapy-allas

Kreikan kielen sana thalasso merkitsee merellistä. Thalassotherapy-altaissa käytetään mineraali- ja vitamiinipitoista merivettä. Vesi on miellyttävästi kehonlämpöistä, joten se helpottaa nivelkipuja, rentouttaa kipeytyneitä lihaksia ja lievittää urheiluvammoja.

Thalassotherapy-altaassa on hierovia vesisuihkuja, joiden avulla voi täsmähoitaa kehon eri osia. Altaan reunaan on kiinnitetty leveät, ergonomisesti muotoillut metallipenkit, joilla on mukava loikoilla ja nauttia lämpimästä vedestä. Thalassotherapy-altaat ovat ihanteellinen paikka puhdistautumiselle ja virkistäytymiselle. Huom! Käyttö on maksullista.

 

Thermal Suite -kylpylä

Thermal Suite on kuin roomalainen kylpylä erilaisine hoitavine höyrysaunoineen ja kylpyineen. Alla on tarkemmat kuvaukset kustakin huoneesta. Huom! Käyttö on maksullista.

 

Laconium

Kehon lämpeneminen ja hikoilu auttavat kehoasi puhdistumaan. Kehon lämmetessä verenkierto vilkastuu, aineenvaihdunta kiihtyy ja puolustusmekanismit käynnistyvät. Säännöllinen hikoilu auttaa vähentämään stressiä pitkällä aikavälillä. Syke nousee ja verenpaine tasaantuu. Tuloksena on raikas olo sekä henkinen ja fyysinen rentoutuminen. Laconiumissa voit oleskella niin kauan kuin itsestäsi tuntuu hyvältä, mutta hikoilun puhdistava vaikutus alkaa 15–20 minuutin kuluessa. Jo muinaiset roomalaiset puhdistautuivat hikoilemalla laconiumissa. Noin 20 minuutin hikoilun jälkeen voit käydä suihkussa, mikä kiihdyttää edelleen verenkiertoa ja lisää hikoilun puhdistavaa vaikutusta.

 

Tepidarium

Tepidariumissa oleskelu sekä rauhoittaa että virkistää, ja voit olla huoneessa niin pitkään kuin haluat. Lähellä kehonlämpöä oleva lämpötila saa aikaan terveen lämmönnousun tavalla, joka vahvistaa vastustuskykyä rasittamatta sydäntä ja verenkiertoelimistöä. Vaikutus on sekä ehkäisevä että parantava. Tepidarium-hoito sopii erinomaisesti kaikenikäisille stressiä lievittävänä ja elimistöä virkistävänä hoitona. Ergonomisesti muotoillut, lämmitetyt divaanit vahvistavat lämpövaikutusta. Miellyttävä lämpötila, noin 38 °C, edistää terveyttä mm. vahvistamalla vastustuskykyä. Tepidariumin elvyttävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta voi nauttia tuntikausia.

 

Itämainen höyrysauna

Itämaisen höyrysaunan kostea ilma on äärimmäisen rentouttavaa. Höyry puhdistaa hengitystiet, kiihdyttää verenkiertoa, rentouttaa lihakset ja tekee hyvää iholle. Ihanteellinen höyrysaunassa oloaika on 10–15 minuuttia. Tila lämmitetään sisäänvirtaavan höyryn avulla. Antiikin Roomassa kuuma höyryosasto eli caldarium oli kylpylän sydän. Nykyaikaisessa kylpylässä kostea ja lämmin (noin 40–50 °C) höyrysauna kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, ja ilmankosteuden ja lämpösäteilyn myönteiset yhteisvaikutukset tunnetaan entistä paremmin. Höyrysauna puhdistaa ja hoitaa erityisen lempeästi ja elvyttävästi ihoa ja hiuksia sekä hengityselimistöä. Höyrysauna puhdistaa kokonaisvaltaisesti.

 

Aromaattinen höyrykylpy

Aromaterapeuttinen höyrysaunan kostea ja lämmin ilma puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti niin ihon kuin hengitystietkin. Se elvyttää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, vähentää stressiä ja lievittää nivel- ja raajakipuja. Aromaattinen höyry (tuoksuina esimerkiksi kaneli, appelsiini tai omena) tukee puhdistavaa vaikutusta. Kostea ilma ja korkeahko lämpötila (40–50°C) tehostavat aromaterapeuttisen höyryn hoitavaa vaikutusta. Aromaterapeuttisten tuoksujen parantava vaikutus tunnustetaan entistä useammin osaksi elvyttävää ja uudistavaa terveydenhoitoa. Erityisesti hengitysteiden vaivoista kärsivien on havaittu hyötyvän aromaterapiasta: mm. laventelilla, mirhamilla ja eukalyptuksella on keuhkojen ja hengitysteiden terveyttä edistävä vaikutus. Eteeriset öljyt, kuten kamomilla, rauhoittavat mieltä ja rentouttavat henkisesti.

 

Itämainen rasul-kylpy

Rasul-kylpy on ainutlaatuinen ja erityinen kokemus. Aluksi käydään suihkussa ja sen jälkeen vartalolle tehdään hoitava mutakuorinta. Hoito aloitetaan sivelemällä vartalolle mutaa, jolla on tervehdyttävä vaikutus. Miellyttävä lämpö ja alhainen ilmankosteus kuivattavat mudan nopeasti iholle. Huone lämmitetään vähitellen sykäyksittäin sisään johdettavalla höyryllä, jolloin sen ilma saadaan kosteaksi ja sen myötä huone täyttyy yrttiuutteiden tuoksusta. Iholle kuivunut muta kastuu ja saa aikaan miellyttävän kihelmöivän tunteen. Istuimen käsinojassa on vesiastia, johon virtaavalla vedellä voi itse kostuttaa mutaa ja hieroa sitä ihoon. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut. Samalla hieronta kiinteyttää ihonalaista kudosta ja lihaksia sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa.