Ohjelmaa lapsille ja nuorille

Lapset ovat erityisen tervetulleita Carnival Cruise Linen risteilyille. Carnival tarjoaa pienille matkustajille monenlaista hauskaa tekemistä ja jännittävää ohjelmaa. Lasten halutaan viihtyvän risteilyaluksella niin hyvin, että lomaristeilystä jää heille vain hyviä muistoja. Aluksilla järjestetään viihdyttävää toimintaa, juhlia ja pelejä, jotka avaavat oven ilon ja mielikuvituksen maailmaan. Risteilyllä on sopivaa toimintaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Carnival Cruise Line sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Carnivalin risteilyllä perhe viettää unohtumattomia hetkiä yhdessä, mutta toisaalta vanhemmat saavat mahdollisuuden rentoutua myös keskenään. Koulutettu ja kokenut henkilökunta pitää huolta lapsista. Kullekin ikäryhmälle on varattu omat alueet laivalla.

 

Camp Carnival

Lapset ihastuvat Camp Carnivalin värikkääseen ja vauhdikkaaseen maailmaan. Tarjolla on paljon jännittävää tekemistä. Kaikilla ohjaajilla on lastenhoitajan koulutus tai kokemusta lastenhoidosta. Erilaisia toimintoja varten lapset jaetaan ryhmiin niin, että saman ikäiset lapset saavat leikkiä ja touhuta yhdessä.

Ikäryhmät ovat seuraavat:

  • 2–5-vuotiaat
  • 6–8-vuotiaat
  • 9–11-vuotiaat

 

Circle “C”

Circle ”C” on tarkoitettu erityisesti teineille (12–14-vuotiaat). Tarjolla on erilaista ohjattua toimintaa, pelejä ja bileitä, jotka on suunniteltu nimenomaan käryhmälle sopivaksi, esimerkkinä ulkoilmaleffat ja yöuinnit. Tälle ikäryhmälle järjestetään myös omia retkiä maihin, jolloin heillä on mahdollisuus tutustua kohteisiin yhdessä omanikäistensä kanssa. Kaikilla retkillä on luonnollisesti mukana kokenutta henkilökuntaa.

 

Club O2

Nuorisolle (15–17-vuotiaat) on varattu oma tila, jossa he voivat pelata uusimpia videopelejä, relata mukavilla sohvilla, tanssia ja viettää aikaa limudiskossa. Lisäksi nuorisolle järjestetään maihin omia retkiä, joilla he pääsevät tutustumaan toisiin nuoriin.

Kaiken liikunnallisen toiminnan ja tanssimisen jälkeen on aika rentoutua Generation YSPA:ssa. Carnivalin nuorten kylpylä tarjoaa erilaisia rauhoittavia hoitoja, kuten ”taivaallinen hieronta” ja ”surffarin kuorinta”, jotka on suunniteltu yli 16-vuotiaille (hoidot ovat lisämaksullisia.) Generation YSPA -ohjelmiin voivat osallistua myös 12–16-vuotiaat, mutta vain aikuisen seurassa.

 

Carnival WaterWorks -vesipuisto

Carnival WaterWorks -vesipuistossa voit nauttia vedestä ja auringosta täysin siemauksin. Testaa vesipuiston 90 metrin mittainen, nelikerroksinen, vesiliukumäki tai laske muiden kanssa kilpaa tuplavesiliukumäessä. Erityisesti lasten mieleen on allasalue, jossa on erilaisia vettä ruiskuttavia laitteita ja jossa kaikenlainen veden roiskuttelu on sallittua.

Carnival Waterworks -vesipuisto on tällä hetkellä seuraavilla laivoilla: Carnival Fantasy, Carnival Imagination, Carnival Sensation, Carnival Inspiration, Carnival Ecstasy, Carnival Fascination ja Carnival Vista.

 

Lastenhoitopalvelu

Camp Carnival tarjoaa alle 11-vuotiaiden lasten hoitopalvelua päivittäin kello 10.00–03.00. Pyjamapartyt ovat vastustamattomia! Camp Carnivalissa ovat niin tyynyt ja peitot kuin vauvansängytkin valmiina. Lastenhoidosta veloitetaan 7,79 dollaria/tunti/lapsi. Kun laiva saapuu satamaan, voi alle 2-vuotiaat lapset jättää hoitoon saapumisajasta keskipäivään. Hinta on sama kuin edellä.