Ruokailuelämykset

Ruokailu

Risteilyllä jokainen päivä on täynnä uusia elämyksiä. Sukellusretki syvänmeren kalojen seuraan tai vaijeriliuku viidakossa ovat fyysistä toimintaa, joka taatusti kasvattaa ruokahalua. Risteilyllä ruokailu on nautinto: voit valita monista eri vaihtoehdoista niin aamulla, päivällä kuin illalla. Kun haluat syödä rennommin, valitse Lido-kannen noutopöytä. Gourmetravintoloissa nautit kulinaaristen elämysten lisäksi huipputason palvelusta. Myös hyttipalvelu on käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

Ruokalistat on rakennettu ”jokaiselle jotakin -periaatteella”. Kevyt ja hienostunut alkupala antaa esimakua tulevasta. Merelliseksi pääruuaksi sopii vaikkapa hummeri tai grillatut katkaravut. Toisaalta, vaikka merellä ollaankin, ei aina tarvitse syödä kalaa tai äyriäisiä. Valinta on sinun. Aterian päätteeksi tarjolla on erilaisia makeita houkutuksia, kuten klassinen Grand Marnier -kohokas.

 

Buffetravintola

Lido-kannen buffetravintolan herkullinen noutopöytä on katettuna aamusta iltaan. Kokoa oman makusi mukainen aamiainen: tarjolla on munakasta, pannukakkuja, köyhiä ritareita, pekonia, kinkkua, muroja, mysliä, suolaisia ja makeita leivonnaisia ja paljon, paljon muuta.

Unohda ainaiset voileivät! Ota suunnaksi Lido-kansi, jonka lounasbuffetin tarjoilupisteet vievät sinut makumatkalle maailman ympäri. Osalla laivoista Rotisserie tarjoaa grilliherkkuja, Mongolian Wok itämaisia makuja ja Taste of Nations kansainvälisen keittiön parhaita. Joukkoon mahtuvat myös perinteinen paistinleikkuupiste, New York -deli, pitseria ja salaattibaari. Hampurilainen tai kanaleipä altaan laidalla maistuu aina. Valinnanvaraa on runsaasti.

Lido-kannen bistro merinäköaloineen on loistava vaihtoehto à la carte -ravintolalle. Noutopöytä on katettuna kello 18.00–21.30. Tarjolla on pastaa ja pihviä, grilliherkkuja, salaatteja ja jälkiruokia.

 

Erikoisravintolat

Huippuluokan keittiömestarit takaavat kulinaristisen elämyksen tunnelmallisessa Steakhouse-ravintolassa. Nauti täysin siemauksin upeasta ateriasta ja erinomaisesta palvelusta. Monipuolinen ruokalista sisältää liha- ja kalaruokien lisäksi erilaisia erikoisherkkuja. Steakhouse on seurusteluravintola, mutta myös erinomainen paikka viettää vaikkapa syntymäpäiväjuhlaa. Suosittuun ravintolaan on syytä tehdä pöytävaraus ennakkoon.

Seuraavilla laivoilla on Steakhouse-ravintola: Carnival Pride, Legend, Spirit, Miracle, Conquest, Glory, Valor, Liberty, Freedom, Splendor, Dream, Magic ja Breeze.

 

Hyttipalvelu

Hyttipalvelu on käytössäsi 24/7. Päivä alkaa leppoisasti, kun nautit aamiaisen omassa hytissä. Aamiaista tarjoillaan hytteihin kello 10.00 saakka. Aamiaisajan jälkeen hyttipalvelusta voi tilata voileipiä, jälkiruokia ja hedelmiä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

 

Pizzeria

Pizzeria on auki ympäri vuorokauden, joten voit nauttia vastapaistettua pitsaa milloin tahansa: lounaaksi, välipalaksi tai yöpalaksi diskoillan jälkeen. Aina ei lämmin ruoka maistu, mutta ei hätää – pizzeriassa on tarjolla myös raikkaita caesar-salaatteja.

 

Sushibaari

Oletko hulluna japanilaiseen ruokaan? Nyt saat sushiherkkuja risteilylläkin! Sushia voi nauttia vaikka alkuruokana ennen päivällistä. Kaikilla Carnivalin laivoilla on sushibaari kävelykannella ja se sisältyy tietysti risteilyn hintaan!

 

À la carte -ravintola

Carnival-laivojen avarat ja tyylikkäät à la carte -ravintolat kutsuvat nauttimaan. Monipuolisella listalla on niin hummeria kuin erilaisia pihvivaihtoehtoja. Lämmin suklaakakku on vastustamaton vaihtoehto makean ystäville. Tarjolla on aina myös kevyitä ja terveellisiä Spa Carnival -vaihtoehtoja.

Jos olet valinnut risteilyllesi vapaavalintaiset ateriat, voit nauttia ravintolapalveluista milloin itse haluat. À la carte -ravintoloissa on joka päivä kaksi päivälliskattausta vakioaikaan, mutta voit aterioida siellä myös oman aikataulusi mukaan.

Haluatko nauttia päivällisen joka päivä samassa pöydässä ja pöytäseurassa? Onko sinusta mukavaa, että tarjoilusta vastaavat samat henkilöt koko risteilyn ajan? Siinä tapauksessa sinun kannattaa varausta tehdessäsi valita perinteinen risteilypäivällinen vakioaikaan joko kello 18 tai 20.15.

Onko sinusta sittenkin mukavampaa, että voit päivittäin päättää, mihin aikaan ja kenen kanssa ruokailet? Silloin sinulle sopiva vaihtoehto on vapaavalintaiset ateriat (Your Choice Dining). Voit nauttia päivällisen mihin aikaan tahansa kello 17.45–21.30.

Ravintola on avoinna myös aamupäivällä. Valitse haluamasi aamiainen monipuoliselta listalta, ja se valmistetaan sinulle erikseen. Aamiaiselle ei tarvita pöytävarausta. Voit nukkua kaikessa rauhassa niin pitkään kuin haluat ja nauttia aamiaisen à la carte tai noutopöydästä. Toki voit halutessasi tilata aamiaisen hyttiin. Meripäivinä à la carte -ravintolassa tarjoillaan myös lounas.

 

Juomat

Buffetravintolassa on tarjolla kahvia, teetä, kaakaota, virvoitusjuomia ja jääteetä automaateista ympäri vuorokauden maksutta. Promenade-kahvilassa on mukavaa viettää päivää. Katsele ihmisvilinää, nauti upeasta merinäköalasta ja hemmottele itseäsi hyvällä kahvilla ja herkullisella leivonnaisella. Promenade-kahvilasta saa erikoiskahveja, teetä, jäätelöannoksia ja leivonnaisia sekä lisäksi buffetravintolan listan jälkiruokia. Huomaa! Laivoilla tarjottavien juomien hintoihin lisätään yhdysvaltalaiseen tapaan 15 % palvelumaksu.