Serenity-alue

Keidas täydellistä rentoutumista varten!

Serenity-alue on varattu yksinomaan aikuisten käyttöön. Alueella voit loikoilla kaikessa rauhassa mukavilla aurinkotuoleilla, rentoutua ja nauttia auringosta ja merellisistä maisemista. Jos et ole erityisen innokas auringopalvoja, tarjolla on myös aurinkovarjoja ja varjoisia lepotuoleja. Kaksi poreallasta ja miellyttävä taustamusiikki auttavat sinua rentoutumaan täydellisesti. Kun mielesi tekee virvokkeita, kutsut vain tarjoilijaa.

Serenity-osasto on tarkoitettu yli 21-vuotiaille matkustajille. Se on auki päivittäin kello 8.00–22.00. Alue on käytettävissä veloituksetta.

Serenity-osasto on seuraavilla aluksilla: Carnival Breeze, Carnival Conquest, Carnival Dream, Carnival Ecstacy, Carnival Elation, Carnival Freedom, Carnival Glory, Carnival Horizon, Carnival Legend, Carnival Liberty, Carnival Magic, Carnival Miracle, Carnival Panorama, Carnival Paradise, Carnival Pride, Carnival Radiance, Carnival Spirit, Carnival Splendor, Carnival Sunrise, Carnival Sunshine, Carnival Valor, Carnival Vista ja Mardi Gras