Celebrity Reflection

Varaa risteily

Celebrity Reflection aloitti liikennöinnin vuonna 2012. Tällä Solistice-luokan modernilla ja tyylikkäällä aluksella on tilaa 3000 matkustajalle. Alusta on uudistettu viime kerran vuonna 2017.

Ruokailu

Hallitseva väri tyylikkäässä pääravintolassa on valkoinen. Valoefektit tuovat ravintolaan modernin tunnelman. Ruoka on erinomaista ja valinnanvaraa on paljon. Saatavilla on aina myös kevyempiä vaihtoehtoja, kuten kasvisruokaa, ja erikoisruokavaliot huomioidaan. Loistava ruoka on ehdottomasti yksi Celebrity Cruisesin tavaramerkkejä ja myös buffet-ravintolan laatu on tasokas ja valikoima monipuolinen. Lisäksi vieraat voivat illallistaa pienestä lisämaksusta erikoisravintoloissa, kuten Muranossa, Tuscan Grillessä tai Qsinessa.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Celebrity Reflectionilta löytyy varmasti juuri sinulle sopivaa viihdettä – pidät sitten rauhallisemmasta iltaohjelmasta tai haluat juhlia yökerhoissa. Tarjolla on viihdettä trubaduurin pehmeistä pianon soinnuista Broadway-tyylisiin show-esityksiin. Voit ostaa taidetta kotiin huutokaupoista, voittaa bingossa tai kuunnella mielenkiintoisia luentoja seuraavista satamakohteista. Ylimmän kannen aidolla nurmella voit nauttia rentouttavan piknik-lounaan.

Rentoutumiselle tai urheilulle oikea paikka on Aqua Spa ja sen suuri kuntoilualue upealla merinäköalalla, uima-allas sekä rentoutumishuone. Lisämaksusta voit osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille, esimerkiksi aerobiciin tai pilatekseen, ja rentoutua kahdessa höyrysaunassa tai lämminkivi-istuimilla. Lisäksi kylpylä tarjoaa lukuisia kauneus- ja hyvinvointihoitoja. Ylemmillä kansilla kaikki pääsevät uimaan kahdessa yleisessä uima-altaassa tai rentoutumaan poreammeissa.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2012
 • Uudistettu 2017/2023
 • Bruttotonnit 126 000 t
 • Pituus 320 m
 • Leveys 40 m
 • Kannet 15
 • Matkustajia 3 030
 • Henkilökuntaa 1 290
 • Hyttejä 1 520

Kohokohdat

 • Lawn Club

  Laivan yläkannella sijaitseva Lawn Club aitoine nurmikenttineen tarjoaa täydellisen paikan rennolle iltapäiväpiknikille, auringosta nauttimiselle tai vaikkapa krokettipelille. Lawn Clubilla sijaitsee myös The Lawn Club Grill, jossa voi mahtavan merinäköalan lisäksi nauttia tuhteja annoksia aitoa grilliruokaa. Illan tullen alueella soi rento livemusiikki.

 • Tasokas palvelu

  Loistava palvelu aina henkilökohtaisesta hyttipalvelijasta allasmestareihin saakka on yksi Celebrity Cruisesin valttikorteista. Celebrity Cruises on premium-tason varustamo, jonka risteilyillä jokaisen matkustajan viihtyvyydestä pyritään pitämään erityisen hyvää huolta. Laivan koulutettu ja ystävällinen henkilökunta on aina valmis auttamaan.

 • Monipuolinen ravintolatarjonta

  Celebrity Cruisesin intohimo ruokaan vie risteilyelämyksesi aivan uudelle tasolle. Pääravintola sekä Oceanview Cafen buffet taltuttavat nälän kuin nälän monipuolisella ja vaihtuvalla tarjonnallaan. Erikoisravintola Tuscan Grill tarjoilee perinteistä italialaista ruokaa modernilla twistillä ja ainutlaatuinen Le Petit Chef yhdistää ruokailuun viihde-elämyksiä. Valmistaudu viihtymään!

 • Moderni ja uudistettu laiva

  Solstice-luokan moderneilla laivoilla on mukavaa matkustaa. Laivoja on uudistettu viime vuosina – muun muassa hyttien sisustusta on nykyaikaistettu ja yleisten tilojen ilmettä raikastettu. Laivoille on lisätty monia uusia mukavuuksia: esimerkiksi Lawn Clubilla voi nyt nauttia elokuvista suurelta näytöltä.

Palvelut

 • Ravintolat 12
 • Baarit 11
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 3
 • Porealtaat 4
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Sisähytti

Ikkunattomat hytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita.

Hytin koko on 16 m²

Ulkohytti

Ulkohytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita.

Hytin koko on 16 m²

Parvekehytti

Parvekehytit ovat tilavia ja moderneja. Tyylikkäissä hyteissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpytakit sekä laadukkaita kylpytuotteita. Lisää tilaa tuo parveke pöydällä ja tuoleilla.

Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

Concierge Class
Concierge Class-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla mm. laajennettu huonepalvelumenu aamiaiselle, conciergen palvelut, oma lähtöselvitys laivaan, tervetuliaslahjaksi kuohuviiniä ja hedelmiä hytissä, hytissä LCD-televisio, hierova suihku, sohva ja sohvapöytä sekä tyynyvalikoima ja ylelliset kylpytakit.

Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

AquaClass
AquaClass-hytit ovat parvekehyttejä, joiden asiakkaat saavat lisäpalveluja. Heille on tarjolla kaikki Concierge Class-matkustajien palvelut sekä lisäksi mm. vapaa pääsy Blu-erikoisravintolaan, hyttien sijainti lähellä CanyonRanch-kylpylää, rajoittamaton hintaan kuuluva pääsy Persian Garden lounge spaahan sekä Canyon Ranch SpaClubin rentoutumishuoneeseen ja laajempi valikoima kylpytuotteita hytissä.

Hytin koko on 18 m² ja parvekkeen 5 m²

Sky-sviitti

Sky-sviitti on sopiva vaihtoehto hieman lisätilaa haluaville. Hytissä on laadukas parisänky, jonka saa tarvittaessa erotultua kahdeksi erilliseksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, oleskelualue sohvalla, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpyamme, laadukkaat kylpytakit, pyyhkeet sekä laadukkaita kylpytuotteita. Myös parvekkeella on mukavat kalusteet. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon lisäpalveluja.

Hytin koko on 28 m² ja parvekkeen 7 m²

Royal-sviitti

Royal-sviitti on korkeatasoinen ja tilava sviitti. Hytissä on erillinen makuuhuone mukavalla parivuoteella, jonka saa myös tarvittaessa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi hytissä on ruokailutila ja oleskelualue sohvaryhmällä ja kahdella viihdejärjestelmällä ja televisioilla. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suurelta parvekkeelta löytyy myös poreamme. Tässä sviitissä yöpyville kuuluu automaattisesti Premium-juomapaketti, Internetin rajaton käyttö, minibaarin tuotteet sekä erikoisravintoloissa ruokaileminen. Sviittien asiakkaille on tarjolla myös paljon muita lisäpalveluja.

Hytin koko on 55 m² ja parvekkeen 14 m²

Galleria

Tarjoukset

Laivaluokka

Solstice

Solstice-laivaluokkaan kuuluu viisi suurta ja hyvinvarusteltua risteilyalusta. Tyylikkäiden alusten viihtyvyyttä lisää yläkannella sijaitseva Lawn Club. Aito nurmikko luo puistomaisen tunteen ja auringon paisteessa on mukava istua piknikille tai pelata krokettia. Kaikki viisi alusta tarjoavat erinomaisia ravintolavaihtoehtoja, tasokasta palvelua unohtamatta.