Etusivu » Risteilyvarustamot » Celebrity Cruises » Celebrity infosivut » Juomapaketit

« takaisin

Juomapaketit


Standard Package $49/päivä/hlö

Pakettiin kuuluu valikoima pullovesiä, virvoitusjuomia, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja, viinejä ja oluita. Lisäksi viinipulloista saa 10 % alennuksen.

 

Classic Package $59/päivä/hlö

Pakettiin kuuluu valikoima oluita (max $6/olut), drinkit ja väkevät alkoholit (max $8/juoma) sekä viinit laseittain (max $9/lasi). Pakettiin kuuluu myös vesipullot, hanalimut, mehut ja erikoiskahveja ja teetä. Lisäksi viinipulloista saa 15 % alennuksen.

 

Premium Package $69/päivä/hlö

Tämän paketin tilaamalla pääset nauttimaan koko olutvalikoimasta, laadukkaammista tuotemerkeistä, erikoisdrinkeistä ja viineistä laseittain (max $13/lasi). Tilaa uniikkeja koktaileja tai suuria martineja Molecular-baarista. Tämän paketin tilaamalla saa viinipulloista 20 % alennuksen.
Alkoholittomat juomapaketit

Premium Non-Alcoholic Package $22/päivä/hlö

Pakettiin kuuluu Coca-Cola-tuotemerkin virvoitusjuomia, mehuja, premium-kahveja ja -teetä, pullovettä (myös premium-tuotemerkit kuten Evian, Perrier ja San Pellegrino), alkoholittomia jäähilejuomia, Red Bull -tuotemerkin energiajuomia, kookosvettä ja Vitamin Water -tuotemerkin juomia. 

 

Premium Bottled Water Package $16/päivä/hlö

Pakettiin sisältyy rajoittamaton määrä pullovettä premium-tuotemerkeiltä kuten Evian, Aqua Panna, San Pellegrino ja Perrier. 

 

Classic Non-Alcoholic Package $18/päivä/hlö

Pakettiin kuuluu Coca-Cola-tuotemerkin virvoitusjuomia, mehuja, premium-kahveja ja -teetä ja pullovettä

 

Soda Package $9/päivä/hlö

Pakettiin kuuluu tölkkilimonadeja sekä virvoitusjuomia automaatista. Valikoimaan kuuluu muun muassa Coca-Cola, Barq’s Root Beer ja Sprite tuotemerkkien juomia. 


 

Pakettien hintoihin lisätään 20 % palvelumaksu. Paketit myydään ainoastaan koko risteilyn ajalle, eikä niitä voi peruuttaa. Paketit ovat henkilökohtaisia, eivätkä ne sisällä juomia myymälästä, huonepalvelusta tai minibaarista. Pakettien saatavuus vaihtelee laivoittain.

 

Lisätietoja tästä


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!