Ruokailuelämykset

Korkeatasoiset ravintolat ovat Celebrity Cruisesin tunnusmerkkejä. Annokset ovat aina upea yhdistelmä herkullisia makuja ja taiteellista esillepanoa. Valikoima on laaja ja ruokalistat vaihtuvat usein – pääset siis maistamaan uusia makuja jatkuvasti.

 

Makunautintoja maailmalta

Jokaisella risteilyaluksella on vähintään kahdeksan eri ruokailuvaihtoehtoa. Tyylikkäässä pääravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Jokaisella laivalla on myös erilaisia laadukkaita erikoisravintoloita, jotka jokainen toteuttavat erilaista teemaa ja ovat ottaneet vaikutteita myös vierailtavista satamista. Matka Kaukoidän makumaailmaan tarjoaa Silk Harvest ja Italian autenttisiin makuihin Tuscan Grille. Klassista ranskalaista on saatavilla Muranossa.

 

Illallinen

Matkustajat voivat valita kahdesta illallisjärjestelystä itselleen mieluisemman. Perinteisessä vaihtoehdossa on pääravintolassa syödessä joka ilta sama illallisaika, pöytä sekä tarjoilija. Enemmän vapautta haluaville on tarjolla Celebrity Select Dining. Tämän vaihtoehdon valitsevat voivat vaihdella pääravintolan illallisaikaansa oman mieltymyksen ja ohjelman mukaan.