Viihdetarjonta ja aktiviteetit

Aktiviteetit

Celebrity Cruisesilla ohjelmaa ja aktiviteetteja on tarjolla niin valtavasti, että yllättäen tunnit tuntuvat loppuvan kesken. Ruoan ja viinin ystäville on tarjolla kursseja ja viininmaisteluja. Matkustajilla on myös mahdollisuus osallistua tutusta tv-ohjelmasta inspiroituneeseen TopChef-haasteeseen. Risteilyllä pääsee myös oppimaan lisää esimerkiksi tanssitunnilla tai kädentaitopajassa. Lawn Clubissa järjestetään omia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten krokettia. Lisäksi aluksella järjestetään erilaisia tietovisoja ja leikkimielisiä urheilukisoja.

 

Viihde

Esitykset ja viihde ovat Celebrity Cruisesilla omaa luokkaansa. Teatterissa on joka ilta henkeäsalpaavia musikaaleja ja muita esityksiä. Risteilyaluksilla kuulee usein elävää musiikkia, jonka tahtiin tekee mieli tanssia. Voit myös vain nauttia musiikista ja tunnelmasta. Risteilyyn kuuluu tietysti myös Las Vegas-tyylinen kasino. Kaikilla Celebrity Cruisesin aluksilla on myös useita baareja ja loungeja, joissa istua iltaa ystävien kanssa tai vaikka tanssia myöhään yöhön.

 

Shoppailu

Onnistuneeseen lomaan kuuluvat usein myös ostokset. Aluksilla on tarjolla laadukkaita tuotteita tietysti verovapain hinnoin. Valikoimassa on Michael Korsia, Bvlgaria, Calvin Kleinia, Armania sekä useita muita merkkituotteita.