Ohjelmaa lapsille ja nuorille

Costa Cruises tarjoaa ohjattua kerhotoimintaa lapsille kolmesta seitsemääntoista ikävuoteen asti. Ikäryhmät on jaettu seuraavasti:

  • Mini: 3-6 vuotta
  • Maxi: 7-11 vuotta
  • Teen Junior: 12-14 vuotta
  • Teen: 15-17 vuotta

 

Squok-klubi

(yli 3-vuotiaat)

Useimmilta Costan aluksilta löytyvä Squok-klubi on lasten oma alue, jossa he voivat viettää aikaa ja tutustua muihin lapsiin. Paikalla on aina Costan henkilökuntaa, joten lapset voi huoletta jättää leikkimään. Squok-klubilla järjestetään monen näköistä toimintaa allasleikeistä leikkimielisiin peliturnauksiin. Alue on auki koko päivän (9:00-00:00).

 

Pipsa Possu

(3-6-vuotiaat)

Lapset pääsevät tutustumaan Pipsa Possuun jo heti risteilyn ensimmäisenä päivänä! Jokaisella risteilyllä on yksi kokonaan Pipsa Possu -aiheinen puuhapäivä lapsille, jolloin he pääsevät askartelemaan, värittämään ja kokeilemaan aarteenetsintää. Illalla Pipsa Possu ystävineen kutsuu perheen pienimmät Squok-klubille omaan diskoon.

 

Mini- ja Maxi-klubit

(3-11-vuotiaat)

Pipsa Possu -teeman lisäksi lapsille löytyy paljon muutakin tekemistä Squok-klubilta, joka on auki aamusta aina keskiyöhön saakka. Aarteenetsintää, tanssi- ja karaokekilpailuja, teemajuhlia ja paljon muuta mukavaa tekemistä! Kun ilmoitat lapsesi mukaan kerhoon, saat aikataulun laivalla järjestettävästä ohjelmasta lapsille.

 

Teiniklubit

(12-17-vuotiaat)

Hieman vanhemmille lapsille löytyy myös paljon puuhaa. Tanssi- ja musiikkikursseja, urheiluotteluita, teemapäivällisiä, allasjuhlia, keskiyön uintireissuja sekä diskoja. Saat aikataulun teineille järjestettävästä ohjelmasta, kun ilmoitat lapsesi kerhoon mukaan.

 

Päivä prinsessana ja Kapteeniharjoittelu

(lisämaksullinen)

Squok-klubin oma viihdetiimi voi lisämaksusta järjestää lapsellesi ainutlaatuisen kokemuksen. Lapsesi voi elää päivän prinsessana! Kokemukseen kuuluu kampaaja ja meikkaus, ammattivalokuvaus ja tanssi isän kanssa.

Jos prinsessaelämän sijaan lasta kiinnostaa merielämä, voi henkilökunta järjestää kapteeniharjoittelun. Lapset pääsevät tutustumaan laivan työvälineisiin kuten kompassiin ja lippuihin, ja pääsevät oppimaan myös jonkin verran ammattisanastoa. Pikkukapteenit saavat sonnustautua kapteenin asuun, kuuluttaa säätiedotuksen ja osallistua erikoispäivälliselle.