Retkitarjonta

Costa Cruisesin retkivalikoimaan kuuluu yli 2 200 retkeä eri vierailukohteissa. Varustamon retket on suunniteltu niin, että ne sopivat täydellisesti laivan aikatauluun, jolloin saat mahdollisimman paljon irti kustakin kohteesta. Valitse mielesi mukaan; valikoimasta löytyy seikkailullisia ja liikunnallisia retkiä, perinteisiä kiertoajeluita, shoppailuretkiä, tutustumista luontoon ja paljon muuta!

 

Premium CostaTours

Perinteisten retkien lisäksi kaikilla Costan laivoilla on valikoimassa premium-retkiä, jotka ovat kunkin satamakohteen suosituimpia retkiä. Premium CostaTours -retket on tarkoitettu korkeintaan 25 henkilön ryhmille.

 

Eco CostaTours

Ympäristötietoisille matkustajille suunnatut Eco CostaTours -retket yhdistävät huvin, rentoutumisen ja vastuullisen matkustamisen. Tutustu paikalliseen luonnonsuojelualueeseen tai tee kiertoajelu ympäristöystävällisellä kulkuneuvolla.

 

Räätälöidyt retket

Mikäli haluat suunnitella omat retkesi, Costan henkilökunta voi järjestää sinulle ja perheellesi tai ystäväporukallesi räätälöidyn retken. Valitse haluamasi ajoneuvo ja päätä itse mitä teette ja kuinka kauan aikaa haluatte viettää kohteessa.