Ruokailuelämykset

Pääravintola

Kaikilla Costa Cruisesin aluksilla on yksi tai useampi pääravintola, joissa ruokailu sisältyy risteilyn hintaan. Aamiaista ja lounasta voi syödä haluamaansa aikaan, mutta illallista syödään ensimmäisessä ja toisessa kattauksessa. Annoksissa heijastuvat varustamon italialaiset juuret, mutta inspiraatiota on saatu myös muualta Euroopasta.

 

Buffet-ravintola

Aluksilta löytyy rentoon ruokailuun sopiva buffet-ravintola. Nauti pitkä lounas tai nappaa mukaan välipalaa. Buffetissa tarjoillaan aamiainen, lounas ja iltapäivätee. Illallisaikaan ravintola muuntautuu pizzeriaksi, jossa ruokailu sisältyy myös risteilyn hintaan.

 

Club Restaurant

Sviittiasiakkaiden oma ravintola tarjoilee aamiaista, lounasta sekä illallista eleganteissa puitteissa. Myös muut asiakkaat voivat lisämaksusta syödä illallista ravintolassa.

 

Samsara Restaurant*

Samsara-ravintola tarjoilee fuusioruokaa, jossa Tyynimeri kohtaa Välimeren maut. Ravintolassa ruokailu on maksutonta Samsara-hyttien asiakkaille, mutta muutkin asiakkaat pääsevät ruokailemaan siellä lisämaksusta illallisaikaan. Ravintola on suunnattu erityisesti niille, jotka seuraavat terveellistä ruokavaliota. Vaikka annokset ovat vähäkalorisia, tämä ei tarkoita, etteivätkö ne olisi myös herkullisia.

*Ei Costa Magica, Costa Mediterranea, Costa neoRiviera, Costa Victoria tai Costa Fortuna aluksilla.