Emerald Azzurra

Varaa risteily

Emeraldin vaikuttavat, 110 metrin pituiset, luksusjahdit ylittävät valtameriristeilyyn liittyvät odotuksesi. Aluksella on runsaasti tilaa, sillä matkustajien maksimimäärä on sata. 68 hengen miehistö mahdollistaa erinomaisen henkilökohtaisen palvelun koko lomasi ajan. Etsi rauhallinen nurkkaus, jossa lukea kirjaa, nauti esteettömistä näkymistä ulos koskemattomiin maisemiin, pulahda uimaan Aqua Pool -altaaseen tai järjestä tapaaminen uusien ystävien kanssa jossakin laivan viihtyisistä tapaamispaikoista. Jahti on suunniteltu harkitusti niin, että sillä pääsee pienempiin satamiin, joihin muut vastaavat alukset eivät pääse.

Ruokailu

Tilavan Reflections-ravintolan à la carte -ruokailut sekä runsaat aamiais- ja lounasbuffetit ovat saaneet inspiraatiota Välimereltä. Kokit valmistavat illalliset tuoreista paikallisista raaka-aineista. Lounaan ja illallisen yhteydessä on tarjolla aluksen sommelierin valitsemaa viiniä, olutta tai virvoitusjuomia. Aterian nauttimisen jälkeen voit suunnata illalla ravintolan takaosaan nauttimaan merituulesta suurelle terassille, ennen kuin nautit yömyssyn viihtyisässä ja rennossa Horizon Bar & Loungessa.

Hyvinvointi ja urheilu

Rentoudu laivalla sijaitsevassa wellness-keskuksessa, jossa on tarjolla valikoima hemmottelevia kylpylähoitoja, kuten hierontoja ja kasvohoitoja. Aluksella on myös oma kampaamo. Matkustajien käytössä on lisäksi kuntosali ja kunto-ohjaaja, joka vetää erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Tutustu varustamoon täällä.

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2022
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 5 300 t
 • Pituus 110 m
 • Leveys
 • Asiakaskannet 6
 • Matkustajia 100
 • Henkilökuntaa 68
 • Hyttejä 50

Palvelut

 • Ravintolat 2
 • Baarit 2
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 2
 • WiFi
 • Sähköjännite 220 v

Hytit

Ulkohytti

Ulkohytit sijaitsevat Emerald-kannella jahdin etuosassa. Hyteissä on ikkuna merinäköalalla. Hytin varusteluun kuuluu queen size -kokoinen parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, joiden liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaa. Lisäksi hytissä on kylpyhuone suihkulla, hygieniatuotteita ja hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, ilmainen vesi hytissä, HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, minibaari, henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Hytit ovat kooltaan noin 17–19 m².

Parvekeellinen sviitti

Parvekkeelliset sviitit sijaitsevat Observation-kannella ja Panorama-kannella. Sviitissä on oma yksityinen parveke ulkona kalusteineen. Sviitissä on joko queen size -kokoinen parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, joiden liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaa. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kylpyhuone suihkulla, kylpytuotteet, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, ilmainen vesi hytissä, HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, minibaari, henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Sviitin koko parvekkeineen on noin 26–29 m².

Parvekkeellinen Deluxe-sviitti

Aluksen kaksi tilavaa Deluxe-sviittiä sijaitsevat laivan allaskannella aivan Aqua Pool -altaan läheisyydessä. Sviiteissä on oma yksityinen parveke kalusteineen. Sviittien vuoteet ovat queen size -kokoisia parivuoteita tai kaksi erillistä vuodetta. Liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaliina. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi tyynyvalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytuotteita, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, hedelmälautasellinen saavuttaessa, ilmainen vesi hytissä, HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, kahvin ja teen valmistusvälineet, minibaari, henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Sviitin koko parvekkeineen on noin 35–38 m².

Terrace-sviitti

Tilavat Terrace-sviitit sijaitsevat Panorama-kannen takaosassa ja niissä on suuri oma terassi kalusteineen. Terrace-sviittien vuoteet ovat queen size -kokoisia parivuoteita tai kaksi erillistä vuodetta. Liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaa. Sviittien varusteluun kuuluu myös tyynyvalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytuotteet, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, tervetuliaispullo samppanjaa, hedelmälautasellinen saapuessa, täysi minibaari, jota täydennetään päivittäin, ilmainen vesi hytissä, maksuton pyykkipalvelu (kaksi vaatekappaletta per päivä), HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, kahvin ja teen valmistusvälineet, henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Sviitin koko terasseineen on noin 60–62 m².

Yacht-sviitti

Yacht-sviitit on sijoitettu Observation-kannen takaosaan, mistä avautuu meri- ja rannikkonäkymät suurelta yksityiseltä terassilta. Sviitissä on oma yksityinen terassi kalusteineen. Sviitin vuoteet ovat joko queen size -kokoisia parivuoteita tai kaksi erillistä vuodetta sängyt. Liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaa. Sviitin varusteluun kuuluu vaatehuone, tyynyvalikoima, kylpyhuone suihkuineen, kylpytuotteet, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, tervetuliaispullo samppanjaa, hedelmälautasellinen saapuessa, täysi minibaari, jota täydennetään päivittäin, ilmainen vesi hytissä, HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, kahvin ja teen valmistusvälineet, maksuton pyykkipalvelu (kaksi vaatekappaletta per päivä), henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Sviittien koko terasseineen on noin 65–67 m².

Owner’s-sviitti

Owner’s-sviitit ovat jahdin suurimpia ja hienoimpia. Ne sijaitsevat allaskannen etupuolella, mistä avautuu poikkeuksellisen upeat näkymät. Sviitissä on erillinen makuu- ja oleskelutilat, vaatehuone ja oma suuri terassi. Sviitin vuoteet ovat queen size -kokoisia parivuoteita tai kaksi erillistä vuodetta. Liinavaatteet ovat hienoa egyptiläistä puuvillaa. Sviitin varusteluun kuuluu tyynyvalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytuotteita, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, tervetuliaispullo samppanjaa, hedelmälautasellinen saavuttaessa, kanapeet ennen illallista, makeisia illallisen jälkeen, täysi minibaari, joka täytetään päivittäin, ilmainen vesi hytissä, HDTV-taulutelevisio ja infotainment-järjestelmä, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, kahvin ja teen valmistusvälineet, maksuton pyykkipalvelu (neljä vaatekappaletta per päivä), henkilökohtainen tallelokero, sateenvarjo ja puhelin. Sviitin koko terasseineen on noin 108–111 m².

Galleria