Hyvinvointipalvelut

Holland America Linen risteilyillä on helppo rentoutua. Vietä rentouttava päivä kylpylässä kumppanisi kanssa tai haasta itsesi spinning-tunnilla.

Kylpylä

Greenhouse Spa & Salon tarjoaa monipuolisesti erilaisia hemmottelu- ja kylpylähoitoja. Risteilyaluksella voit muun muassa käydä kasvo- tai kynsihoidossa, hiustenleikkuussa, hieronnassa tai yrttikylvyssä.  Yksityisissä hoitohuoneissa voit nauttia vaikkapa kumppanisi kanssa parihieronnasta. Kylpylässä pääset nauttimaan vesiterapia-altaan lämpimistä poreista ja turkkilaisen saunan lämmöstä*. Greenhouse Spa & Salon on lisämaksullinen.

*Ei tarjolla kaikilla risteilyaluksilla.

Kuntoilu

Kaikilla Holland America Linen risteilyaluksilla pääsee kuntoilemaan. Risteilyaluksilla on hyvin varusteltu kuntosali, jossa voit kuntoilla omaan tahtiisi tai osallistua lisämaksullisille ohjatuille tunneille. Kuntosalin yhteydessä on tilava sisäpyöräilyhuone, jossa järjestetään spinning-tunteja*. Osalla aluksista pystyt myös pelaamaan lentopalloa ja koripalloa kannella sijaitsevilla urheilukentillä. Aluksen kannella on uima-altaita ja poreammeita.

*Ei tarjolla kaikilla risteilyaluksilla.