Viihdetarjonta

Holland America Linen risteilyaluksilla panostetaan laadukkaaseen viihteeseen ja monipuoliseen livemusiikkiin.

 

Viihdeohjelma

Teatterin ohjelmistoon kuuluvat muun muassa Las Vegas -tyyliset produktiot, konsertit, stand up -esitykset ja taikurit. MS Koningsdamin uutuus, innovatiivinen World Stage -teatteri, yhdistää viihteen ja musiikin LED-näyttöjen avulla. World Stagella esitetään muun muassa BBC Earthin dokumenttielokuvia orkesterin säestyksellä. Myös livemusiikkia on tarjolla monipuolisesti. Lincoln Center Stagella* soitetaan klassista musiikkia. Billboard Onboard* sen sijaan esittelee matkustajille listahittejä pianomusiikin muodossa. B.B. King’s Blues Club tuo Memphisin merelle – taitava bluesbändi koostuu kahdeksasta muusikosta, jotka viihdyttävät yleisöä iltaisin Queen’s Loungen lavalla*.

Aluksella ajan saa kulumaan myös lukuisissa baareissa ja loungeissa. Crow’s Nestissä voi nauttia upeiden merimaisemien lisäksi herkullisia cocktaileja. Notes-viskibaarissa* on maisteltavana yli 130 erilaista viskiä. Ocean Bar soveltuu merimaisemien ihailuun.

Kaikilla varustamon aluksilla on lisäksi kasino. Elokuvia esitetään teatterissa tai kannella. Osalla aluksista elokuvaillan kruunaa hintaan sisältyvät popcornit.

*Ei tarjolla kaikilla risteilyaluksilla.

 

Aktiviteetit

Holland America Linen risteilyaluksilla järjestetään monipuolisesti erilaista ohjelmaa. Lähde maistelemaan viinejä, osallistu luennolle tai opi editoimaan kuvia Digital Workshopissa. Lue päivän lehti yhdessä aluksen kahviloista tai tutustu kirjaston laajaan valikoimaan. Aluksilla on useita tax free -myymälöitä ja putiikkeja, kuten korkealaatuisia koruja myyvä Merabella.

Varustamon risteilyaluksille on hankittu miljoonien eurojen edestä taidetta, josta voit nauttia niin taidegalleriassa kuin kiertelemällä alusta. Holland America Line tekee yhteistyötä myös Amsterdamissa sijaitsevan Rijksmuseumin kanssa. Rijksmuseum at Sea esittelee matkustajille hollantilaisia mestariteoksia luovalla ja innovatiivisella tavalla*.

Culinary Arts Centerissä järjestetään kokkauskursseja ja -näytöksiä. MS Koningsdamilla Culinary Arts Center toimii myös ravintolana, jonka aterioissa on käytetty muun muassa aluksella kasvatettuja yrttejä. Viinibaari Blendissä pääset maistelemaan, sekoittamaan ja pullottamaan mieleisesi viinin aluksen omista viineistä*.

*Ei tarjolla kaikilla risteilyaluksilla.