Ohjelmaa lapsille ja nuorille

MSC Cruises toivottaa myös kaikki lapset mukaan risteilyille. Varustamo tarjoaa kerhotoimintaa ja ohjelmaa eri ikäluokkiin jaetuille lapsille.

 

Mini Club & Junior’s Club

Lapsille tarkoitetut kerhot on jaettu iän mukaan kahteen. Mini Club on tarkoitettu 3–6-vuotiaille lapsille. Junior’s Clubin ohjelma on suunniteltu 7–11-vuotiaille. Kerhoja ohjaavat osaavat ja ammattitaitoinset henkilökunnan jäsenet. Kerhoissa pelataan erilaisia pelejä, urheillaan, tanssitaan ja tehdään esityksiä. Lapsille järjestetään myös omia juhlia (esim. Pizza Party). MSC Cruisesin yhteistyökumppani LEGO tarjoaa valtavan valikoiman tarvikkeita lasten leikkeihin. Pienimmät lapset viihtyvät Chiccon opettavaisten lelujen parissa.

 

Young Club & Teens Club

Nuoret löytävät ikäistään seuraa Young Clubissa (12–14-vuotiaille) tai Teens Clubissa (15–17-vuotiaille). Nuorille löytyy koko risteilyn ajaksi monipuolisesti aktiviteetteja, kuten urheiluturnauksia, tanssikilpailuja, pelejä ja WII-, Xbox- ja PlayStation-turnauksia.

 

Ravintolat

Ravintoloissa on pienemmille vieraille saatavilla syöttötuoleja ja hyttiin vauvansänkyjä. Maitopullojen lämmittimiä löytyy jokaiselta laivalta ja on pyydettäessä saatavilla myös hyttiin. Ravintoloista saa myös lastenruokia. Vanhemmille lapsille on tarjolla laaja lasten ruokalista, josta lapset voivat valita omat herkkuruokansa. Buffetravintola on auki 20 tuntia vuorokaudessa.