Ohjelmaa lapsille ja nuorille

Norwegian Cruise Line on erinomainen lomavaihtoehto lapsiperheille. Eri ikäryhmille löytyy omaa ohjelmaa lentopallosta kuppikakkujen koristeluun ja sirkuskoulusta teemajuhliin. Norwegian Cruise Linella perheet on otettu hyvin huomioon myös hyttivalikoimassa. Monien lasten lempipuuhaa on tietysti uiminen, johon Norwegian Cruise Linen aluksilla on panostettu. Useilla aluksilla on lapsille oma allas tai vesipuisto mahtavine liukumäkineen.

 

Lasten ja nuorten kerhot

Lapsille ja nuorille on omat tilat laivalla ja jokaiselle ikäryhmälle on suunniteltu juuri heille sopivaa luovaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Lastenklubeissa on osaavaa henkilökuntaa ohjaamassa ja huolehtimassa nuoremmista matkustajista:

 

Splash Academy (3–12 v.)

  • Turtles (3–5 v.): mm. maalausta, sirkuskoulu, kehittäviä aktiviteetteja, satutunteja, aarrejahteja
  • Seals (6–9 v.): mm. sirkuskoulu, elokuvia, pelejä, maalausta, urheilua ja perheaktiviteetteja, aarrejahteja, videopelejä
  • Dolphins (10–12 v.): mm. maalausta ja askartelua, sirkuskoulu, elokuvia, tiimihaasteita, urheilua, videopelejä

 

Entourage (13–17 v.)

  • Teens (13–14 v. & 15–17 v.): mm. sirkuskoulu, elokuvia, taidetta ja musiikkia, teatterikerho, urheilua, tiimihaasteita, teemajuhlia ja uima-allas bileitä, videopelejä

 

Pienet lapset

Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa kanssa muutamaksi tunniksi joka päivä leikkimään, maalaamaan ja viettämään aikaa muiden pienten lasten kanssa. Norwegian Escapella on myös tarjolla lastenhoitopalvelu.