Viihdetarjonta ja aktiviteetit

Viihdetarjontaa

Norwegian Cruise Linella ei varmasti ehdi pitkästymään – viihdettä on tarjolla paljon. Iltaisin laivojen teatterissa esitetään Broadway-tasoisia musikaaleja, kuten Blondin kosto tai Rock of Ages. Lisäksi tarjolla on paljon livemusiikkia, henkeäsalpaavaa sirkusta, taitavia taikureita, stand-up komediaa sekä tanssia. Risteilyillä järjestetään myös paljon juhlia, joissa pääset pitämään hauskaa ja tanssimaan muiden matkustajien kanssa.

 

Aktiviteettejä

Adrenaliinipiikin saa aikaan, kun nousee lankulle yli kaksi metriä aluksen kannen ulkopuolelle, valtava pudotus alla. Lisäksi aluksilta löytyy köysiratoja, kiipeilyseiniä, minigolf-ratoja, benji-trampoliini sekä paljon muuta aktiviteettia. Urheilukentällä pääsee pelaamaan koripalloa, lentopalloa ja jalkapalloa. Osalta aluksista löytyy myös ulkokannelle rakennettu mikroautorata sekä laserpeliareena.

 

Shoppailua

Laivan kaupoissa voit tehdä loistavia löytöjä, tietysti verovapaaseen hintaan. Valikoimaan kuuluu laadukkaita merkkituotteita, kauniita koruja, kosmetiikkaa ja rantatarvikkeita. Norwegiani Cruise Linella on myös taidekokoelma, josta voit viedä kotiin vaikkapa matkamuistoksi maalauksen. Aluksilla on myös päivittäin vaihtuvia loistavia erikoistarjouksia tuotteista.

 

Vesiurheilua

Norwegian Cruise Linen risteily on vesipedon valinta. Risteilyaluksilla on useita uima-altaita, porealtaita ja vesiliukumäkiä. Uusimmilta aluksilta löytyy myös vesipuisto, joka ei todellakaan jätä kylmäksi. Usean kannen korkuiset vesiliukumäet, vapaapudotus tai rengasliukumäki viihdyttävät yhä uudelleen ja uudelleen. Lapsia ei myöskään ole unohdettu ja heille löytyy omat paikkansa temmeltää vedessä. Aluksilta löytyy myös rauhallisia auringonottopaikkoja, joissa voi rentoutua hiljaisuudessa hyvän kirjan parissa.