Ruokailuelämykset

Oceania Cruisesin risteilyillä syödään yhtä hyvin kuin viiden tähden gourmet-ravintoloissa. Varustamo onkin tituleerannut ruokansa merten parhaaksi; luksusaluksilta löytyy mm. keittiömestari Jacques Pépinin gourmet-ravintola ja muita korkealaatuisia erikoisravintoita, joissa voi ruokailla koko risteilyn ajan veloituksetta. Vaihtoehtoja on jokaisella laivaston aluksella useita. Lisämaksullisia ravintoloita ovat yksityistilaisuuksia varten varattavissa oleva Privée sekä La Reserve by Wine Inspector.

 

Oceania Cruisesin laivaston ravintolat

 

Pääruokasali

Elegantissa pääruokasalissa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Eurooppalaishenkinen ruokalista vaihtuu päivittäin. Tarjolla on joka päivä ainakin kymmenen aamiasvaihtoehtoa, keittoa ja salaattia sekä 12 pääruokaa illallisella. Myös kasviruokavaihtoehtoja ja oma ruokalista vegaaneille.

 

Terrace Café

Rento buffetravintola on hyvä vaihtoehto niin aamias-, lounas- kuin illallisaikaan. Aurinkoisena päivänä voit nauttia ateriasi myös terassilla päivänvarjon alla. Buffetravintolassa on tarjolla useita herkullisia aamiaisvaihtoehtoja. Lounaalla tarjoillaan kansainvälisiä suosikkeja, kuten omassa pitsauunissa valmistettua pitsaa. Iltaisin ravintolan tunnelma muuttuu hienostuneemmaksi. Tarjolla on esimerkiksi hummeria ja lampaankyljyksiä sekä paikan päällä valmistettua sushia ja sashimia. Ruokalistat ja buffetvalikoima vaihtelevat päivittäin.

 

Polo Grill*

Polo Grill on klassisia liharuokia tarjoileva erikoisravintola, joka on sisustettu ajattomaan tyyliin. Odota näkeväsi nahkatuoleja, valkoisia pöytäliinoja ja tummia puupintoja. Ravintolan liharuoat on valmistettu markkinoiden korkealaatuisimmasta naudanlihasta. Ruokalistalta löytyy myös kalaruokia, kuten grillattua miekkakalaa ja hummeria. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus.

*Ei MS Sirenalla

 

Toscana*

Italialisessa erikoisravintolassa herkulliset ateriat syödään Verscacen eleganteilta posliiniastioilta. Ravintolan ateriat juhlistavat Italian intohimoista ruoanlaittoperinnettä. Ruokalistalta löytyy Pohjois-Italian klassisia suosikkiannoksia, kuten Minestrone alla Genovese, Lasagne al Forno alla Bolognese and Osso Buco alla Milanese. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus.

*Ei MS Sirenalla

 

Tuscan Steak*

Erikoisravintola Tuscan Steak on kuin kaksi ravintolaa yhdessä. Ruokalistalta löytyy Polo Grillistä tuttuja liha-annoksia ja italialaisen Toscanan suosikkeja. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus.

*Vain MS Sirenalla.

 

Jacques*

Erikoisravintola Jacquesin mallina toimivat Pariisin ajattomat bistrot. Ravintola on sisustettu hienostuneesti Jacques Pépinin henkilökohtaisesta kokoelmasta valituilla perintökalleuksilla, antiikkikalusteilla ja taiteella. Ranskalaisessa ravintolassa tuoksuukin kana-, ankka- ja vasikanliha-annokset. Ateriat ovat ranskalaisia klassikkoja, jotka huippukokki Pépin on luonut tyylilleen uskollisesti uudelleen. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus.

*Vain MS Marinalla ja MS Rivieralla.

 

Jacques Bistro*

Pääruokasali muuttuu lounasaikaan autenttiseksi, pariisilaiseksi bistroksi. Jacques Bistro tarjoilee lounasaikaan klassisia annoksia, jotka ilmentävät ranskalaisen ruokakulttuurin monimuotoisuutta. Ruokalistalla on satokauden kasviksista ja korkealaatuisesta lihasta valmistettuja annoksia. Päivän ruokalista vaihtelee. Auki vain lounasaikaan.

*Vain MS Sirenalla.

 

Red Ginger*

Modernilla aasialaisella taiteella ja ebenpuisilla yksityiskohdilla sisustetussa aasialaisessa erikoisravintolassa tarjoillaan nykyaikaisia versioita aasialaisista klassikoannoksista. Ruokalistalta löytyy muun muassa thaimaalaisia, kiinalaisia, malesialaisia, vietnamilaisia ja japanilaisia annoksia. Auki vain illallisaikaan. Vaaditaan pöytävaraus.

*Vain MS Marinalla, MS Rivieralla ja MS Sirenalla.

 

Waves Grill

Rennon allasravintolan ruokalistalta löydät amerikkalaisia suosikkeja: hampurilaisia, grilliruokaa, salaatteja ja ranskalaisia perunoita. Jälkiruoaksi voit tilata itsetehtyä gelatoa, pehmiksen tai pirtelön. Auki lounasaikaan ja iltapäivällä.

 

Baristas

Kahvilassa voit juoda veloituksetta illy®:n espressoja, cappucinoja ja latteja. Tarjolla on myös herkullisia leivonnaisia, suolaisia leipiä ja itse leivottuja, italialaisia biscotti-keksejä.

 

Priveé*

Aluksen eksklusiivisimmassa tilassa järjestetään yksityisillallisia max. 10 hengelle. Illallisvaihtoehtoina annoksia Toscanan ja Polo Grillin ruokalistoilta. Lisämaksusta. Vaaditaan pöytävaraus.

*Vain MS Marinalla ja MS Rivieralla.

 

La Reserve by Wine Inspector*

La Reserve by Wine Inspector -ravintolassa järjestetään viiniseminaareja sekä vuosikerta- ja vintageviinien maisteluja. Illallisaikaan ravintola tarjoilee gourmet-illallisia, joiden jokaiselle annokselle on mietitty sopiva viini. Auki vain illallisaikaan. Lisämaksullinen. Vaaditaan pöytävaraus.

*Vain MS Marinalla ja MS Rivieralla.

 

Huonepalvelu

Voit tilata huonepalvelun kautta aterioita hyttiisi ympäri vuorokauden. Aamiainen, lounas ja illallinen maistuvat parhaiten omalla parvekkeella nautittuina. Huonepalvelu kuuluu risteilyn hintaan.

 

Afternoon Tea

Kaikilla Oceania Cruisesin aluksilla järjestetään huippusuosittu Afternoon Tea joka päivä kello 16 aitoon, englatilaiseen tapaan. Iltapäiväteellä tarjoillaan ihania teeleipiä ja muuta pikkusuolaista. Tarjolla kaikille matkustajille veloituksetta!