Le Bougainville

Varaa risteily

Kesällä 2019 valmistunut Le Bougainville on Ponant Explorers -laivaluokan kolmas tulokas. Sisaralustensa kanssa lähes identtinen jahti on varusteltu sekä arktisia että trooppisia tutkimusmatkoja varten. Jatkaen muiden laivaluokan alusten teemaa, Le Bougainville on nimetty merkittävän ranskalaisen upseerin ja tutkimusmatkailijan Louis Antoine de Bougainvillen mukaan.

Ruokailu

Ranskalaisuus näkyy odotetusti aluksen kahdessa ravintolassa. Menut suunnitellaankin yhteistyössä Michelin-kokki Alain Ducassen yrityksen, Ducasse Conseilin, kanssa. Jahdin pääravintola kannella neljä tarjoaa upeat panoraamanäkymät. Ravintola on suunniteltu niin, että kaikki matkustajat mahtuvat sinne syömään yhtä aikaa. Rennompaan ruokailuun sopiva grilliravintola löytyy kannelta kolme. Kummassakin ravintolassa voi nauttia aamiaisen, lounaan sekä illallisen. Pääravintolaan ei tarvitse tehdä pöytävarauksia, mutta 6-8 henkilön seurueet voivat halutessaan varata pöydän etukäteen. Mikäli haluaa illallistaa grilliravintolassa, tulee sinne tehdä pöytävaraus. Huonepalvelu on maksuton ja toiminnassa 24 tuntia vuorokaudessa.

Hyvinvointi ja aktiviteetit

Pienestä koostaan huolimatta Le Bougainvilleltä löytyy kaikenlaista tekemistä. Aluksen kuntosali on auki vuorokauden ympäri. Kuntosalia vastapäätä sijaitsee Ponant Yacht Spa kylpylä, jossa on lisämaksusta tarjolla useita erilaisia hoitoja hieronnoista kasvohoitoihin. Kylpylän yhteydessä on myös sauna ja kauneushoitola, joka tarjoaa esimerkiksi manikyyrejä ja kampaajan palvelut. Aurinkokannella voi rentoutua lämmitetyssä uima-altaassa ja sään salliessa ottaa aurinkoa aurinkotuoleilla. Marina-vesiurheilukeskus on käytössä jahdin ollessa ankkurissa. Marinasta löytyvät varusteet muun muassa melontaan, vesihiihtoon, kalastukseen ja snorklaukseen.

Jahdilta löytyy useampi lounge-tila, joissa matkustajat voivat rentoutua ja viettää aikaa. Innovatiivinen Blue Eye Lounge sijaitsee alimmalla kannella, vedenpinnan alapuolella. Lounge-tilassa pääset näkemään ja kuulemaan vedenalaista elämänmenoa parhaimmillaan. Vedenpinnan yläpuolella maisemia voi puolestaan ihailla Observatory Loungessa kannella kuusi.

Kannelta kolme löytyy 188-paikkainen teatteri, joka on varustettu valtavalla LED-seinällä. Teatterissa pääsee seuraamaan musiikki- ja teatteriesityksiä sekä luentoja. Lisäksi LED-seinällä näytetään elokuvia.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2019
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 9 900 t
 • Pituus 130 m
 • Leveys 20 m
 • Asiakaskannet 7
 • Matkustajia 185
 • Henkilökuntaa 110
 • Hyttejä 90

Palvelut

 • Ravintolat 2
 • Baarit 3
 • Teatteri
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 1
 • Ohjelmaa lapsille
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Deluxe-parvekehytti

Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Hyttien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpyhuone suihkulla. Hytit sijaitsevat kannella kolme ja niissä on jokaisessa oma parveke.

Hyttien koko: 19 m²

Parvekkeen koko: 4 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Lapérouse.

Prestige-parvekehytti

Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Hyttien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpyhuone suihkulla. Hytit sijaitsevat kansilla neljä, viisi ja kuusi. Hyteissä on oma parveke.

Hyttien koko: 19 m²

Parvekkeen koko: 4 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Champlain.

Deluxe-sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Sviittien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpyhuone suihkulla. Sviitit sijaitsevat kansilla kolme, neljä, viisi ja kuusi. Sviiteissä on oma parveke.

Sviittien koko: 28 m²

Parvekkeen koko: 6 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Lapérouse.

Prestige-sviitti

Prestige-sviiteissä on kaksi huonetta, joihin on kumpaankin oma sisäänkäynti. Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi sekä toisessa huoneessa sohvavuode. Sviittien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja ja kaksi kylpyhuonetta suihkulla. Sviitit sijaitsevat kansilla viisi ja kuusi. Kannen kuusi sviittiasiakkaiden käytössä on hovimestari. Sviiteissä on oma parveke.

Sviittien koko: 38 m²

Parvekkeen koko: 8 m²

Esimerkkikuva alukselta L’Austral.

Privilege-sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Sviittien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja sekä kylpyhuone suihkulla. Sviitit sijaitsevat kansilla viisi ja kuusi. Kannen kuusi sviittiasiakkaiden käytössä on hovimestari. Sviiteissä on oma parveke.

Sviittien koko: 32 m²

Parvekkeen koko: 8 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Lapérouse.

Grand Deluxe -sviitti

Sviiteissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Sviittien perusvarusteluun kuuluu lisäksi taulu-TV, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja sekä kylpyhuone suihkulla ja ammeella. Sviitit sijaitsevat kansilla viisi ja kuusi. Sviittiasiakkaiden käytössä on hovimestari. Sviiteissä on oma parveke.

Sviittien koko: 45 m²

Parvekkeen koko: 30 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Champlain.

Owner’s-sviitti

Aluksen ainut Owner’s-sviitti sijaitsee kannen viisi tai kuusi perässä. Sviitissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi kaksi TV:tä, iPod-telakka, kirjoituspöytä, ilmastointi, minibaari, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja, erillinen wc sekä kylpyhuone suihkulla ja ammeella. Sviittiasiakkaiden käytössä on hovimestari. Sviiteissä on tilava parveke, jossa on oma poreamme.

Sviitin koko: 45 m²

Parvekkeen koko: 30 m²

Esimerkkikuva alukselta Le Lapérouse.

Galleria

Laivaluokka

Ponant Explorers

Ponant Explorers -laivaluokkaan kuuluu kuusi upouutta ylellistä tutkimusmatkajahtia. Alukset on osuvasti nimetty ranskalaisten tutkimusmatkailijoiden mukaan. Aluksille mahtuu noin 180 matkustajaa ja 110 henkilökunnan jäsentä.