Sanctuary – rauhalliseen oleskeluun

“Serenity Stewards” – aina palveluksessasi!

Sanctuaryn oman henkilökunnan, Serenity Stewardien, tehtävänä on varmistaa, että oleskelusi Sanctuary-allasalueella on mahdollisimman levollista ja rentouttavaa. He huolehtivat hyvinvoinnistasi tuomalla sinulle viilennetyn pyyhkeen, suihkuttamalla Evian-vettä kasvoillesi ja tarjoilemalla terveellisiä ruokia ja juomia. Heiltä voit vuokrata MP3-soittimen, jolle on ladattuna soittolistoja eri teemojen mukaan. Tehokkaasti melun vaimentavat kuulokkeet takaavat nautinnollisen kuunteluelämyksen, jos haluat paeta musiikin maailmaan.

 

Al Fresco -hieronnat

Sanctuary-allasalueella on yksityisyyden tarjoavia rantakatoksia, joissa voi nautiskella Lotus Spa -kylpylän hierontapalveluista, kuten lihaksia rentouttavasta syvähieronnasta, klassisesta kokovartalohieronnasta tai erityisesti pariskuntien suosimasta Lotus-kokovartalohieronnasta. Lyhyempikin hemmotteluhetki tekee hyvää: hierojamme käyttävät selkä-, hartia- ja niskahieronnassa erityistä hierontatuolia. Kylpyläpalveluiden lomassa voit loikoilla viileän vihreyden keskellä, lempeässä tuulenvireessä valtameren kohinaa ja miellyttävän pehmeästi soivaa musiikkia kuunnellen. Aurinkotuolit ovat ylellisen pehmustettuja, ja pariskunnille on tarjolla kahdenistuttavia tuoleja. Täydellisen rentouttavan päivän päätteeksi voit osallistua joogasessioon auringon laskiessa.

 

Virkistäviä juomia ja terveellisiä välipaloja

Sanctuary-allasalueella on omat erikoisdrinkkinsä ja ruokalistansa, jolta voi valita kevyttä naposteltavaa. Juomalistalta löytyvät niin smoothiet, energiajuomat, jääteet kuin raikkaat limonadit. Ruokalistalla on sellaisia kevyitä ja virkistäviä erikoisuuksia kuin hedelmävartaat ja lehtisalaattiin käärityt kevätrullat. Henkilökunta huolehtii herkeämättä hyvinvoinnistasi ja tarjoilee niin ruuat kuin juomat erittäin huomaavaisesti.