Ruokailuelämykset

Regent Seven Seas Cruisesin risteilyillä valitset itse, milloin, kenen kanssa ja missä ruokailet. Päätöksenteko on haluttu jättää täysin sinulle, jotta risteilykokemuksestasi muotoutuisi juuri sinun näköisesi. Kenties haluat tilata illallisen huonepalvelusta omalle parvekkeellesi? Tai ehkäpä lähdet mieluummin kokeilemaan yhtä aluksen erikoisravintoloista?

Risteilyaluksilla on 4–6 ravintolaa, joista voit valita itsellesi joka ilta mieluisimman. Erikoisravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus. Matkustajille taataan pääsy jokaiseen risteilyaluksen ravintolaan ainakin kerran risteilyn aikana.

 

Ravintolat

 

Prime 7

Erikoisravintola Prime 7 on tyylikäs pihviravintola modernilla twistillä. Ryhdikkäät nahkatuolit, puiset yksityiskohdat ja elegantit aterimet luovat ravintolaan intiimin tunnelman. Ravintolaa tarjoilee sellaisia klassikkoaterioita kuin rapukakkuja, tartarpihvejä ja simpukkakeittoa. USDA Prime -tasoista naudanlihaa tarjoillaan Prime New York Stripin, Porterhouse Steakin ja Filet Mignonin muodossa. Tarjolla on myös Alaskan kuningasrapua ja merianturaa. Ravintolaan tulee tehdä pöytävaraus.

 

Compass Rose

Tunnelmallinen Compass Rose on risteilyalusten suurin ravintola, jossa voi nauttia runsaita aamiaisia, kevyitä lounaita ja herkullisia illallisia. Compass Rosessa on tarjolla eurooppalaisia herkkuja, maistuvia kasvisruokia ja ravitsevia Canyon Ranch SpaClub -erikoisuuksia. Voit pyytää päätarjoilijaa ohjaamaan sinut kahden hengen pöytään tai jakaa halutessasi pöydän uusien ystäviesi kanssa.

 

Signatures

Signatures on autenttinen ranskalainen ravintola, joka pystyy kilpailemaan korkeatasoisella ruoallaan jopa hienojen pariisilaisten ravintoloiden kanssa. Ravintolassa tarjoillaan ranskalaisia klassikkoja, kuten Quiche au Roquefort ja Terrine de Foie Gras. Pääruoaksi on muun muassa lammasta ja ankanrintaa – tietenkin erinomaisen vuosikertaviinin rinnalla. Ravintola löytyy Seven Seas Voyagerilta ja Seven Seas Marinerilta. Ravintolaan tulee tehdä pöytävaraus.

 

La Veranda

La Veranda on rento buffetravintola, josta saa aamiaista ja lounasta. Ravintolassa on usein tarjolla satamakohteiden paikallisia herkkuja ja erinomaista pitsaa. La Verandassa voit ruokailla sisätiloissa tai nauttia raikkaasta ulkoilmasta katetulla kansialueella.

 

Chartreuse

Chartreuse on tyylikäs bistroravintola, jossa tarjoillaan ranskalaisen keittiön parhaimmistoa. Herkullisten fine dining -tyylisten aterioiden valmistuksessa on käytetty sekä klassisia että moderneja menetelmiä. Tunnelmallisen ravintolan kaikista pöydistä on upeat näkymät merelle. Chartreuse on auki satamapäivinä lounasaikaan ja joka päivä iltaisin. Ravintola löytyy vain Seven Seas Explorerilta, ja siihen tulee tehdä pöytävaraus.

 

Sette Mari at La Veranda

Joka ilta La Veranda muuttaa muotoaan intiimiksi illallisravintolaksi. Sette Mari at La Verandassa tarjoillaan autenttista italialaista ruokaa: herkullisia antipasteja ja erinomaisia pasta-annoksia – unohtamatta tietenkään viinejä. Kokit loihtivat annoksia vain tuoreista, korkealaatuisista raaka-aineista. Ravintola on auki vain iltaisin.

 

Pacific Rim

Aasialainen fuusioravintola, Pacific Rim, ihastuttaa rauhallisella tunnelmallaan ja herkullisella ruoallaan. Kauniisti sisustetusta ravintolasta on upeat näkymät merelle. Ruokalistalta löytyy muun muassa korealaisia, thaimaalaisia ja kiinalaisia herkkuja. Ravinto löytyy vain Seven Seas Explorerilta, ja siihen tulee tehdä pöytävaraus.

 

Pool Grill

Rennossa ulkoilmaravintolassa voi käydä lounaalla vaikkapa auringonoton välissä. Allasravintolan ruokalistalla on muun muassa hampurilaisia, grillattuja mereneläviä, voileipiä ja tuoreita salaatteja. Jälkiruoaksi voit valita vaikkapa pirtelön tai jäätelön.