Viihdeohjelma ja aktiviteetit

Regent Seven Seas Cruisesin risteilyillä aika ei tule pitkäksi. Kaikki ohjelma ja aktiviteetit kuuluvat risteilyn hintaan, joten voit heittäytyä suoraan lomatunnelmaan.

 

Tekemistä päivälle

Aurinkokannella on tekemistä koko päiväksi. Vietä päivä uima-allasalueella loikoillen, rentoudu porealtaassa tai ui muutama kierros lämmitetyssä uima-altaassa. Kokeile golftaitojasi golfsimulaattorissa tai minigolfradalla. Tai pelaa erä pöytätennistä tai suosittua shuffleboardia. Allasravintolassa voit nauttia raikkaasta ilmasta ja näkymistä merelle.

Voit viettää päivän myös aluksen sisätiloissa. Polkaise aamu käyntiin Coffee Connectionissa. Kahvilassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia erikoiskahveja, leivonnaisia ja tuoreita hedelmiä. Kirjastossa voit lukea seuraavasta satamakohteesta tai viettää iltapäivän klassikon parissa. Pelaa erä shakkia tai osallistu lautapeliturnaukseen. Internet-kahvila Club.com’ssa pysyt yhteydessä ulkomaailmaan. Osalla risteilyistä järjestetään Club Mariner Youth Program -ohjelmaa lapsille ja nuorille (5-17 vuotta). Koulutetut ohjaajat vetävät muun muassa minigolfturnauksia, tanssitapahtumia ja leffailtoja.

 

Tekemistä illalle

Iltaisin risteilyalukset heräävät kunnolla eloon. Ravintolat avaavat ovensa, ja viihdeohjelma polkaistaan käyntiin. Kaksikerroksisessa Show Loungessa esitetään iltaisin jännittäviä sirkusesityksiä, Broadway-tyylisiä produktioita ja vauhdikkaita cabaretnäytöksiä, joita on säestämässä risteilyaluksen oma 9-jäseninen orkesteri. Toiset haluavat viettää iltansa pelien pyörteissä risteilyaluksen kasinossa tai poltella sikareita ja siemailla hienoa konjakkia elegantissa Connoisseur Clubissa.

Aluksilla järjestetään myös muun muassa vauhdikkaita disko- ja karaokeiltoja, jazzesityksiä ja muuta iltaohjelmaa. Voit tanssia samban tahtiin tanssilattialla tai rentoutua pianobaarissa. Ilta päättyy yömyssyyn rauhallisessa Observation Loungessa.

 

The Smithsonian Collection

Smithsonian-instituutti on koulutus- ja tutkimuslaitos, joka omistaa myös useita museoita. Regent Seven Seas Cruisesin risteilyllä* pääset nauttimaan instituutin tutkijoiden ja asiantuntijoiden pitämistä luennoista, keskustelutilaisuuksista ja kyselytunneista. Luentojen aiheet vaihtelevat taiteesta kreikan runouteen ja satamakohteiden historiaan. Tutkijoiden kanssa pääsee keskustelemaan henkilökohtaisemmalla tasolla esimerkiksi illalla järjestettävissä tilaisuuksissa.

*Vain osalla risteilyistä

 

Culinary Arts Kitchen

Culinary Arts Kitchen* on tyylikäs opetuskeittiö, jossa järjestetään mielenkiintoisia kokkauskursseja ja -tunteja. Omalta työasemalta löytyy liesi, tiskiallas ja erilaisia ruoanlaittovälineitä. Kokkaustuntien vaikeustasot vaihtelevat aloittelijasta todella kokeneeseen. Tunneilla opetellaan esimerkiksi laittamaan kalaa kahdeksalla eri tavalla, kokkaamaan korkeassa lämpötilassa ja tekemään pastaa taikinasta. Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.

*Culinary Arts Kitchenin tunnit ovat maksullisia (89 dollaria/hlö). Opetuskeittiö löytyy vain Seven Seas Explorerilta.