Monipuolinen retkitarjonta

Lähde tutkimusmatkalle

Haluaisitko liittyä miehistöön St. Maartenin regatalla, ratsastaa kamelilla Dubain hiekkarannoilla tai liidellä Alaskan jäätiköiden yllä? Voit myös lähteä päiväksi veden äärelle ja rentoutua Bahaman tai Haitin yksityisillä hiekkarannoilla.

 

Tartu tilaisuuteen

Opastetut retket ovat paras tapa tutustua jännittäviin matkakohteisiin. Voit jättää suunnittelun Royal Caribbeanille ja nauttia täysin siemauksin joka hetkestä maissa. Sinun tarvitsee vain valita seikkailu, varustamo hoitaa loput.

Voit nauttia retkistä ja lomaseikkailuista, sillä varustamo suunnittelee ja hoitaa kaiken alusta loppuun. Matkanjohtajat odottavat sinua satamassa ja pitävät huolen kaikista järjestelyistä.

 

Retket maissa

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä. Jotta mahdut retkelle mukaan, suosittelemme varaamista viimeistään 11 päivää ennen matkalle lähtöä.

Tee varauksesi hyvissä ajoin, jotta pääset taatusti unelmiesi retkille. Voit kääntyä retkistä vastaavan henkilökunnan puoleen risteilyn aikana, jos tarvitset lisätietoja.