Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Ruokailuelämykset

Jokainen ateria saa veden kielellesi

Haluat sitten poimia ateriasi seisovasta pöydästä tai nauttia viiden ruokalajin illallisen, luvassa on kulinaarisia elämyksiä vaativimpaankin makuun.

 

Kaiken maailman makuja

Pääravintolassa on jatkuvasti tarjolla suuri valikoima aamiais-, lounas- ja päivällisruokia. Ravintola on sisustukseltaan hillityn tyylikäs, ja palvelu on huomaavaista ja ystävällistä. Voit myös suunnata ruokailemaan Windjammer Café -buffet ravintolaan, maistella aasialaisia makuja Jade Sushissa, syödä terveellisesti Solarium Caféssa tai nauttia kahvia ja leivonnaisia Café Promenadessa. Käytössäsi on tietenkin myös maksuton huonepalvelu*.

Jos mielesi tekee jotain erikoisempaa, voit pienestä lisämaksusta aterioida erikoisravintoloissa. Italialaiset ravintolat Portofino ja Giovanni’s Table henkivät aitoa italialaista tunnelmaa, Chops GrilleSM on erikoistunut lihaan ja äyriäisiin ja Izumissa tarjoillaan aasialaista ruokaa kuumilta luonnonkiviltä.

 

Koko perhe koolle

Olisiko hampurilaisten, ranskalaisten tai pirtelön paikka? Ota silloin suunnaksi Johnny Rockets ja nauti aidosta 50-lukulaisesta amerikkalaismiljööstä. Vai haluatko hemmotella lapsia herkkuhetkellä? Silloin parhaita paikkoja ovat lukemattomien makuvaihtoehtojen jäätelökioskit, Cupcake Cupboard tai Candy Shop. Ja vaikka perhe hajaantuisi tahoilleen nauttimaan päivän ohjelmasta, porukan saa kätevästi koolle My Family Time Dining1 -illalliselle, jossa on huomioitu koko perhe. Lasten annokset tarjoillaan ensin, minkä jälkeen lapset suuntaavat omaan iltaohjelmaansa. Vanhemmat jäävät kaikessa rauhassa nauttimaan illallisestaan ja siemailemaan vaikka lasilliset vuosikertaviiniä.

 

Syö mitä ja milloin vain

My Time Dining -konsepti tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita, mihin aikaan nautit illallisen. Näin voit nauttia risteilymatkastasi täysin omaan tahtiisi. Voit nauttia aterioita tai pikkupurtavaa Windjammer Caféssa, jossa on tarjolla seisova pöytä ja henkeäsalpaavat näköalat – suurempaan nälkään voit valita mieleisesi useista pizzerioista. Jos haluat jäädä omaan hyttiisi rentoutumaan, voit nauttia huonepalvelun* antimista ympäri vuorokauden.

Huomioithan, että mikäli valitset My Time Dining -ruokailuvaihtoehdon risteilyllesi, laivan palvelurahat lisätään automaattisesti risteilyn hintaan. Tässä tapauksessa palvelurahojen maksamista ei voi jättää laivalle, vaan ne tulee maksaa loppumaksun yhteydessä.

*Yölisää veloitetaan kello 24–05.

 

Ravintolat

Kaikilla laivoilla on valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tyydyttävät vaativimmatkin makuhermot. Keittiömestari ja kokit ovat koostaneet menut, jotka perustuvat ensiluokkaiseen ruoanvalmistustaitoon ja parhaimpiin raaka-aineisiin. Ravintolatarjonnasta löydät esimerkiksi:

  • Korkeatasoisia á la carte -ravintoloita – pääravintolan sekä useita erikoisravintoloita
  • Pienempiä ravintoloita ja buffet-ravintoloita sekä ulkona että sisällä. Nämä ravintolat tarjoavat ruokaa kaikkialta maailmasta
  • Pizza- ja pikaruokaravintoloita
  • Kahviloita ja jäätelöbaareja
  • Huonepalvelua ympäri vuorokauden
  • Pikkupurtavaa kahvilasta myös yöaikaan

Kaikki ateriat laivalla sisältyvät matkan hintaan.

Huomioi kuitenkin, että laivalla on myös erikoisravintoloita, joihin vaaditaan pöytävaraus. Erikoisravintoloissa on kattausmaksu (USD 5 – 45).