Scenic Eclipse I

Varaa risteily

Scenic Eclipse on maailman ensimmäinen Disovery Yachts™ -alus. Se on saanut inspiraatiota purjeveneiden tyylikkäistä ääriviivoista ja on suunniteltu tarjoamaan 6 tähden ultraluksusristeilykokemus 228 matkustajalle. Napa-alueilla matkustajia on vain 200. Aluksella on panostettu turvallisuuteen, ympäristönsuojeluun ja maailmanluokan innovaatioihin. Scenic Eclipse I on aloittanut liikennöinnin 2019 ja pituutta aluksella on 168 metriä.

Airbus-helikopterit

Scenic Eclipsen kaksi huippuluokan Airbus H130-T2 -helikopteria tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä joihinkin luonnon kauneimmista ja vähiten vierailluista kohteista. Helikopteriretkillä (lisämaksusta) pääset nauttimaan maisemista lintuperspektiivistä. Helikopteriin mahtuu lentäjän lisäksi kuusi matkustajaa.

Scenic Neptune -sukellusvene

Scenic Eclipsellä on mahdollisuus päästä lisämaksusta retkelle meren pinnan alle aluksen huippumodernilla sukellusveneellä, Scenic Neptunella. Scenic Neptune määrittelee vedenalaisen tutkimusmatkan uudelleen, tarjoten ylellisen vedenalaisen kokemuksen kristallinkirkkaissa vesissä. Scenic Neptune on U-Boat Worx Cruise Submarine 7, joka pystyy sukeltamaan jopa 300 metrin syvyyteen, ja siinä on tilavat istumapaikat jopa kuudelle vieraalle sekä asiantuntevalle luotsillemme.

Retket

Scenicin retket vievät sinut lähemmäs toimintaa. Tarjolla on esimerkiksi tutkimusmatkailuun tarkoitettuja zodiac-veneitä, kajakkeja, kaksi helikopteria sekä erikoissukellusvene. Snorklausretket puolestaan avaavat aivan uudenlaisen vedenalaisen horisontin. Discovery Leaderit ovat mukana jokaisella 6 tähden luksusristeilyllä. Heidän tietämyksensä ja asiantuntemuksensa ansiosta sinulla on mahdollisuus tutustua maailman osiin, jotka ovat tähän asti olleet tavalliselle matkailijalle saavuttamattomissa.

Scenic Eclipse Discovery Team

Scenic Eclipse Discovery Teamin jäsenet ovat alansa asiantuntijoita historiantuntijoista ja geologeista arkeologeihin ja valokuvaajiin. Discovery Team koostuu Scenic Eclipse Expedition -matkoilla enintään 20 jäsenestä, Discovery-matkoilla 15 jäsenestä ja Classic-matkoilla enintään neljästä jäsenestä. He opastavat ja opettavat sinua turvallisesti matkan jokaisessa vaiheessa ja varmistavat, että saat kaiken irti vierailukohteista.

Ultraluksussviitit

Scenic Eclipsellä on 114 sviittiä viidellä kannella, ja niiden koot vaihtelevat 32m²:stä jopa 245 m²:in. Ne on kaikki suunniteltu omaksi hemmotteluparatiisiksesi. Sviitit ovat tilavia, varustettu tyylikkäillä mukavuuksilla ja täynnä luonnonvaloa lattiasta kattoon ulottuvien liukuovien ansiosta, jotka avautuvat yksityiselle kuistille tai terassille. Jokaisen vieraan käytössä on myös ammattitaitoinen hovimestari, joka huolehtii kaikesta.

Hyvinvointi

Scenicillä on kumppanuus ylellisen ESPA-kylpylämerkin kanssa, ja aluksella on käytettävissäsi asiantuntevat kauneudenhoitajat ja spa-tiimi. Saatavilla on muun muassa erilaisia hoitomuotoja, miesten ja naisten sauna, höyrysauna, rentoutumistila, lämpötilasäädelty vilvoitteluallas, lämpölepotuoleja, terapeuttisia painesuihkuja sekä allas- ja kylpyläterassi aurinkotuoleineen.

Liikunta

Ylläpidä fyysistä kuntoa matkasi aikana hyvin varustellulla kuntosalilla, jossa voit samalla katsella upeita merinäköaloja. Jos haluat räätälöidyn kunto-ohjelman, on sinulla mahdollisuus osallistua lisämaksusta räätälöityyn kunto-ohjelmaan henkilökohtaisen kunto-ohjaajan kanssa. Kannella 7 sijaitsee jooga- ja pilatesstudio, jonka valikoimiin kuuluvat Aerial Yoga, TRX, Mindfulness-meditaatio ja tiibetiläinen äänimaljahoito. Myös jooga- ja pilatesstudiolla on lisämaksusta mahdollisuus kahdenkeskiseen sessioon.

Ruokailu

Nauti Scenic Eclipsen kulinaristitiimin luomuksista jopa 10 ruokailuelämyksessä, jotka vaihtelevat rennosta ruokailusta fine diningiin. Monikulttuurinen kulinaarinen seikkailu ulottuu Lumière-ravintolan nykyaikaisesta ranskalaisesta fine diningista tyylikkääseen Elements-pääravintolaan, Yacht Clubin rentoihin puitteisiin tai Night Market @ Koko’s -ravintolan autenttisiin ruokiin. Jos haluat ruokailla yksityisesti sviitissäsi, hovimestari voi järjestää kaiken.

Baarit ja lounget

Tilavia baareja ja lounge-tiloja aluksella on yhdeksän. Voit nauttia esimerkiksi ranskalaista samppanjaa Lumiéren samppanjabaarissa, viskiä Scenic Lounge Barissa, siemailla cocktaileja Panorama Barissa tai rentoutua Observation Loungessa erikoisteen kera.

Tutustu varustamoon täällä.

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2019
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 17 085 t
 • Pituus 168 m
 • Leveys 21 m
 • Asiakaskannet 8
 • Matkustajia 228
 • Henkilökuntaa 178
 • Sviittejä 114

Palvelut

 • Ravintolat 10
 • Baarit 9
 • Teatteri
 • Kirjasto
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 1
 • Porealtaat 2
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Sähköjännite 110/220 v

Sviitit

Verandah- & Deluxe Verandah -sviitit

Verandah-sviitit ovat kooltaan noin 32–34 m² ja ne sijaitsevat kansilla 5-8. Sviitit on varustettu ylellisillä mukavuuksilla, kuten muhkealla king size -kokoisella Scenic Slumber -vuoteella, tyynyvalikoimalla ja oleskelualueella, jossa voit rentoutua päivän seikkailuiden jälkeen. Tilavissa ja harkitusti suunnitelluissa sviiteissä on lattiasta kattoon ulottuvat lasiliukuovet. Sviittiin kuuluu yksityinen kalustettu parveke tai terassi, mistä löydät myös kiikarit.

Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi erillinen makuu- ja oleskelualue, oma kylpyhuone suihkulla, ylelliset kylpytuotteet ja Dyson-hiustenkuivaaja, valaistuksen säätömahdollisuus, hovimestarin palvelu, täysi minibaari (sisältäen muun muassa viinejä, samppanjaa ja väkeviä alkoholijuomia, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan), illy-kahvia ja erikoisteetä, jotka täydennetään päivittäin, maksuton huonepalvelu, HDTV-viihdejärjestelmä ja Bose®-kaiuttimet, edistyksellinen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä (HVAC) sekä korkein äänieristys merenkulun luokituslaitoksen Bureau Veritasin mukaan.

Grand Deluxe Verandah -sviitti

Grand Deluxe Verandah -sviitit ovat tilavia ja kooltaan noin 38–40 m². Ne sijaitsevat kansilla 5-8 laivan keskellä ja keulassa. Sviiteissä on lattiasta kattoon ulottuvat lasiset liukuovet, joista avautuu upeat näkymät. Sviittiin kuuluu yksityinen kalustettu parveke tai terassi, mistä löydät myös kiikarit.

Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi king size -kokoinen Scenic Slumber -vuode, tyynyvalikoima, vaatekaappi, erillinen makuu- ja oleskelualue, oma kylpyhuone suihkulla, ylelliset kylpytuotteet ja Dyson-hiustenkuivaaja, valaistuksen säätömahdollisuus, hovimestarin palvelu, täysi minibaari (sisältäen muun muassa viinejä, samppanjaa ja väkeviä alkoholijuomia, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan), illy-kahvia ja erikoisteetä, jotka täydennetään päivittäin. Lisäksi juoma- ja ruokailupalvelu sviitissä, HDTV-viihdejärjestelmä ja Bose®-kaiuttimet, edistyksellinen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä (HVAC) ja korkein äänieristys merenkulun luokituslaitoksen Bureau Veritasin mukaan.

Spa-sviitti

Ylelliset spa-sviitit sijaitsevat korkeammilla kansilla 8 ja 9 ja ovat kooltaan vaikuttavat 46–50 m². Niissä on king size -kokoiset Scenic Slumber -vuoteet, erillinen olohuone ja oma parveke. Philippe Starckin suunnittelema kylpyamme, josta on näköala parvekkeelle, on yksinoikeudella vain näissä sviiteissä. Kylpyhuoneissa käytetään sähkökromaattista lasiteknologiaa, jonka avulla muutat läpinäkymättömän lasin läpinäkyväksi napin painalluksella. Sinua hemmotellaan myös maksuttomalla kylpylähoidolla risteilyn aikana.

Spa-sviitteihin sisältyy kaikki samat mukavuudet kuin Verandah-sviiteihin. Tämän lisäksi tuplakokoinen Philippe Starckin suunnittelema kylpyamme, Vitality-sumusuihkut värivaloilla, kaksi pesuallasta, ylelliset kylpytuotteet ja Dyson-hiustenkuivaaja, vaatekaappi, erillinen oleskelutila, jossa on lukutuoli, täysi minibaari (sisältäen muun muassa viinejä, samppanjaa ja väkeviä alkoholijuomia, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan), illy-kahvia ja erikoisteetä, jotka täydennetään päivittäin, ilmainen tunnin spa-hoito sviittiä kohden, ilmainen pesulapalvelu (rajoitettu määrä vaatekappaleita päivässä), etusija retkiä varatessa, priority-pääsy laivaan ja pois laivalta, edistyksellinen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä (HVAC) ja korkein äänieristys Bureau Veritas -meriluokituslaitoksen mukaan.

Panorama- & Grand Panorama -sviitit

Panorama- ja Grand Panorama -sviiteissä loisto ja tyyli nostetaan aivan uudelle tasolle. Sviitit sijaitsevat jahdin etuosassa kansilla 6 ja 8, mistä on näkymät keulaan. Sviiteissä on tilavat kaarevat parvekkeet. Parvekkeen ja sviitin välinen lasi on napinpainalluksella alaslaskettavissa, ja sviitin varusteluun kuuluu kiikarit.

Näihin sviitteihin kuuluu lukuisia erikoisominaisuuksia ja -palveluita. Käperry oleskelutilaan sviitin kirjastosta löytyvän e-kirjan pariin ja siemaile hovimestarin toimittamaa suosikkiaperitiiviasi. Panorama-sviitissä majoittuvat vieraat nauttivat etuoikeudesta erikoisravintoloiden ruokailuihin sekä etuoikeudesta valita retket ja Scenic Discovery -kokemukset. Panorama-sviittien asukkailla priority-pääsy laivaan ja pois laivalta.

Panorama- ja Grand Panorama -sviitit ovat kooltaan noin 105–110 m². Sviitteihin sisältyy kaikki samat mukavuudet kuin Verandah-sviiteihin sekä lisäksi tilava terassi aurinkotuoleineen, erillinen makuuhuone, jossa on lukunurkkaus, kirjoituspöytä ja HDTV-taulutelevisio, erillinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa on neljän hengen ruokapöytä ja HDTV-televisio cinema surround -kaiuttimilla, Vitality-sumusuihku värivaloilla, kylpyamme, kaksi allasta, VIP-kylpytuotteet ja Dyson-hiustenkuivaaja, vaatekaappi, täysi minibaari (sisältäen muun muassa viinejä, samppanjaa ja väkeviä alkoholijuomia, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan), illy-kahvia ja erikoisteetä, jotka täydennetään päivittäin uudelleen, ilmainen tunnin spa-hoito sviittiä kohden, ilmainen pesulapalvelu (rajoitettu määrä vaatekappaleita päivässä), etusija erikoisravintolaillallisia ja retkiä varatessa, priority-pääsy laivaan ja pois laivalta, edistyksellinen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä (HVAC) ja korkein äänieristys Bureau Veritas -meriluokituslaitoksen mukaan.

Owner’s Penthouse -sviitti

Näiden tilavien sviittien jokainen ominaisuus on harkittu huolellisesti. Owner’s Penthouse -sviittejä on vain kaksi ja ne sijaitsevat jahdin keulassa kannella 9, josta on laivan parhaat näköalat. 195 neliömetrin kokoisissa sviiteissä on tilava kaareva parveke, jossa on oma yksityinen poreallas ja aurinkotuoleja. Sviitissä on lisäksi yksityinen oleskelu- ja ruokailutila sekä erittäin suuri kylpyhuone.

Jos haluat ainutlaatuisen risteilykokemuksen, voit yhdistää yhden Owner’s Penthouse -sviitin sekä spa-sviitin ja luoda ylellisen kahden makuuhuoneen kattohuoneistosviitin – uskomattomat 245 m² ylellisyyttä.

Owner’s Penthouse -sviitteihin sisältyy kaikki samat mukavuudet kuin Panorama-sviitteihinkin sekä lisäksi tilava parveke, jossa on oleskelualue, aurinkotuoleja ja oma poreallas. Sviitissä on lisäksi ruokailutila, jossa on istumapaikat jopa kahdeksalle vieraalle, terapeuttinen kylpyamme, kaksoissumusuihku värivaloilla, vieraskylpyhuone, kaksi allasta, VIP-kylpytuotteet ja Dyson-hiustenkuivaaja, vaatekaappi, tarvikkeet yksityistä spa-kokemusta varten, ilmainen tunnin kylpylähoito vierasta kohden, ilmainen pesulapalvelu (rajoitettu määrä vaatekappaleita päivässä), täysi minibaari (sisältäen muun muassa viinejä, samppanjaa ja väkeviä alkoholijuomia, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan), illy-kahvia ja erikoisteetä, jotka täydennetään päivittäin uudelleen, kanapeet ja pikkuleivät toimitettuna sviittiin, etusija erikoisravintolaillallisia ja retkiä varatessa, priority-pääsy laivaan ja pois laivalta, edistyksellinen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä (HVAC), korkein äänieristys Bureau Veritas -meriluokituslaitoksen mukaan.

Galleria