takaisin

Kotimainen risteilyasiantuntija


Risteilykeskus on osa vuonna 1992 perustettua Travel Specialist Group Oy:tä. Travel Specialist Group Oy on vakiintunut, yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen matkanjärjestäjä.

 

Risteilykeskuksen toiminta-ajatuksena on tarjota kansainvälisiä risteilyjä suomalaisilla markkinoilla ”kaikki yhdestä osoitteesta” -periaatteella. Risteilyt ovat varattavissa helposti Risteilykeskuksen nettisivujen varausjärjestelmästä tai asiakaspalvelun risteilyasiantuntijoilta. Henkilökunnallamme on pitkä ja kattava kokemus kansainvälisistä risteilyistä.

 

Emme peri risteilyvarauksista asiakaspalvelumaksuja, joten risteilyt saa varattua Risteilykeskuksesta samaan hintaan, tai jopa edullisemmin, kuin esimerkiksi eri varustamoiden omilta nettisivuilta. Olemme neuvotelleet yhteistyövarustamoidemme kanssa hyvät sopimukset, joiden ansiosta voimme tarjota kaikkia valikoimassamme olevia risteilyjä asiakkaillemme aina parhaaseen hintaan. Yhteistyökumppaneitamme ovat kansainväliset risteilyvarustamot kaikilla maailman merillä ja sisävesillä. Risteilykeskuksesta voit varata lähes minkä tahansa risteilyn, mistä päin maailmaa tahansa. 

 

Tuotamme omatoimiristeilyjen lisäksi ryhmämatkoja kansainvälisille risteilyille muun muassa Alaskaan, Karibialle, Välimerelle, Norjan vuonoille ja Aasiaan. Näillä matkoilla on mukana ryhmästä huolta pitävä suomalainen matkanjohtaja, joka on asiakkaidemme apuna matkan varrella. Teemme myös yhteistyötä useiden suomalaisten aikakauslehtien sekä radioasemien kanssa lukija- ja kuuntelijamatkojen merkeissä.
Asiakaspalvelu

myynti@risteilykeskus.fi

Puh. 020 1441 810

Hinta lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu+6,9 snt/min., matkapuhelimesta 8,21 snt/puhelu+14,9 snt/min.

 

Risteilykeskuksen toimisto

Eerikinkatu 27 (3.krs) 00180 Helsinki

 

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai-perjantai klo 9.00–17.00

 

Poikkeukset: Asiakaspalvelu on suljettu arkipyhinä, juhannusaattona, jouluaattona sekä uudenvuodenaattona. Loppiaisen, pitkäperjantain, helatorstain, vapun, pyhäinpäivän ja itsenäisyyspäivän aattoina toimisto suljetaan klo 16.00.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Travel Specialist Group Oy

Eerikinkatu 27 (3.krs) 00180 Helsinki

puh. 020 1441 810

s-posti sales@tsg.fi

Yritystunnus: 08720862

Toimilupanumeromme: KUVI 3685/00/Mj

Kaupparekisterinumero: 531.816

 

Travel Specialist Group Oy on Suomen matkatoimistoalanliitto ry:n (SMAL) jäsen numero: 24295.

 

Yrityksellämme on korkein AAA luottoluokitus (Bisnode luokituslaitos).

 

Yritys on maksanut vakuuden Kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Vakuutemme kattaa koko valmismatkaliiketoimintamme.

 

Valvova viranomainen

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Puhelin: 029 505 3000 (vaihde)

www.kkv.fi


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!