takaisin

Tunnelma purjealuksella


Star Clippersin tyylikkäille purjealuksille lähdetään ennen kaikkea rentoutumaan. Ja mikä olisikaan rentouttavampaa kuin hyvä seura, herkullinen ruoka ja ohi lipuvat upeat maisemat, joita voi ihailla rennosti aurinkokannella makoillessaan! Olo on kuin yksityisellä jahdilla; palvelu toimii eikä mitään tarvitse suunnitella etukäteen. Star Clippersin aluksilla saat itse päättää päiväohjelmasi. 

 

Ruokailu aluksella

Aamu alkaa kupillisella kahvia ja laajalla valikoimalla aamupalaherkkuja. Star Clippersin aluksilla ruokaa on tarjolla lähes vuorokauden ympäri. Täyttävän aamiaisen jälkeen pääravintolassa on tarjolla herkullinen lounasbuffet; pöydässä on tuoretta kalaa ja mereneläviä, salaatteja ja grilliherkkuja. Osassa satamakohteista lounas saatetaan nauttia rannalla; aluksen henkilökunta laittaa hetkessä grillijuhlat pystyyn.

 

Iltaisin nautitaan kokin loihtimia herkkuja pääravintolassa. Huolellisesti valituista raaka-aineista syntyy upeita, uusia makunautintoja. Saat itse valita millaisessa seurassa ruokailet. Voit liittyä uusien ystäviesi tai aluksen henkilökunnan seuraan tai nauttia illallisen oman seureesi kesken. Pukukoodi illallisella on smart casual.

 

Aikataulu

klo 6.30–10.30 Continental aamiainen Piano Bar'ssa

klo 8.00–10.00 Aamiaisbuffet pääravintolassa

klo 12.00–14.00 Lounasbuffet pääravintolassa

klo 17.00–18.00 Välipalaa ja pientä naposteltavaa Tropical tai Piano Bar'ssa

klo 19.30–22.00 À la carte -illallinen pääravintolassa

klo 23.30–24.30 Iltapalaa tajrolla

 
Viihde ja aktiviteetit

Star Clippersin purjealuksilla ei esitetä Broadway-esityksiä – eikä se haittaa! Alusten rauhallinen tunnelma sähköistyy iltaisin kun paikalliset muusikot aloittavat esityksensä Tropical Bar'ssa. Päivisin aluksilla järjetetään yhteisiä aktiviteetteja matkustajille. Voit vaikkapa kiivetä maston näköalatasanteelle tai osallistua rapukisaan! Kapteeni pitää joka päivä lyhyen, mutta informatiivisen tiedotustilaisuuden aluksen kannella. 

 

Häämatkat

Star Clippersin romanttiset risteilyt ovat täydellinen valinta häämatkalaisille, jotka haluavat juhlistaa naimisiin menoa upeissa puitteissa. Häämatkalaisia ilahdutetaan risteilyn ensimmäisenä päivänä pienellä lahjalla sekä pullolla kuohuvaa. Ilmoitathan häämatkasta varauksen yhteydessä. Häämatka on varattava alle kuusi kuukautta häiden jälkeen.

VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!