Finnair Plus -tuplapisteet risteilyistä

Varaa risteily

 • Suomen suurin risteilyvalikoima

  Meiltä löydät juuri sinulle sopivan risteilyn. Olemme mm. Royal Caribbeanin päämyyntiedustaja Suomessa.

  Tutustu
 • Kotimainen risteilyasiantuntija

  Risteilyasiantuntijoillamme on pitkä ja kattava kokemus risteilyistä.

  Tutustu
 • Hintatakuu

  Takaamme, että saat risteilyt meiltä päivän parhaaseen hintaan.

  Tutustu

Uskomattomia etuja risteilyille

 • Lennoista alennusta

  Välimeren risteilyillä nähdään tänä kesänä entistä enemmän ihania kohteita. Suurin osa Norwegian Cruise Linen laivoista kiertää Välimeren kohteita 9-11 yön risteilyillä. Hyödynnä nyt erinomainen lentokampanja risteilyvarauksen yhteydessä, ja saat lennoista jopa 500 euroa alennusta!

  Lue lisää!

 • Finnair Plus -tuplapisteet risteilyistä

  Nyt jos koskaan on hyvä aika varata Celebrity Cruises -varustamon unelmien risteilyloma Välimerelle tai Karibialle. Premium-tasoisen varustamon risteilyvarauksista saa rajoitetun ajan tuplasti Finnair Plus -palkintopisteitä eli huikeat 4 pistettä euroa kohden. Pisteillä voit ostaa vaikkapa lentojen lisäpalveluita tai Finnair Shopin tuotteita.

  Lue lisää!

Tarjoukset

Suosituimmat risteilyalueet

Monipuolinen risteilyvalikoimamme

Risteilyt varustamoittain

Suomen suurin risteilymatkatoimisto

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, joka on erikoistunut yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyihin.

 • Suomen suurin risteilyvalikoima. Nettivaraamostamme löydät tuhansia risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Löydät valikoimastamme myös harvinaisemmat risteilyt. Olemme Royal Caribbean, Celebrity Cruises ja Azamara -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa.
 • Asiantuntevin henkilökunta. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua henkilökohtaisella otteella. Risteilyasiantuntijamme risteilevät maailman merillä useita kertoja vuodessa, joten tunnemme valikoimamme kuin omat taskumme.
 • Hintatakuu. Takaamme, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja.
 • Vinkkejä risteilylle. Saat meiltä ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan, kun varaat Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line tai MSC Cruises -varustamon risteilyn. Opas on koostettu omilta risteilyiltämme kerätyistä tiedoista.
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Ajankohtaista