Jopa 450 €/hlö alennusta lennoista

Varaa risteily

Norwegian Cruise Linen valikoiduille risteilyille saat nyt lennot alehintaan. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat lennoista alennusta jopa 450 €/hlö riippuen valitusta hyttiluokasta ja risteilystä. Huomaathan, että alehintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti kullekin risteilylle. Tarjouslähtölistat on päivitetty 11.4.2024.

Erikoislähdöt – jopa 450 € alennusta

Kun varaat näille lähdöille studio-, sisä- tai ulkohytin, saat lennoista alennusta 300 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 450 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on viimeistään 30.3.2025. Kohteiden joukkoon kuuluu muun muassa Panaman kanava, Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka ja Tyynimeri.

Katso kaikki erikoislähdöt »

Muut tarjouslähdöt – jopa 300 € alennusta

Kun varaat näille lähdöille studio-, sisä- tai ulkohytin, saat lennoista alennusta 150 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 300 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on viimeistään 17.5.2025. Kohteiden joukkoon kuuluu muun muassa Havaiji, Välimeri, Karibia, Meksikon Riviera ja siirtymäristeilyt Atlantin yli.

Katso muut tarjouslähdöt »

Huomioithan, että Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme. Lennot varataan asiakaspalvelumme toimesta. 

Tarjous koskee 20.8.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee saatavuuden mukaan. Lentoalennus on mahdollista hyödyntää vain, jos risteilyn lähtöpäivään on vähintään 16 päivää varaushetkellä. Ainoastaan hytin 1. ja 2. matkustaja saavat alennuksen lennoista. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia pois lukien määrittelemättömät hyttiluokat (IX, OX, BX ja MX). Tarjous on yhdistettävissä 35 % alennukseen sekä Free at Sea -etuihin. Alehintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.6.2024 asti