Jopa 450 €/hlö alennusta lennoista

Varaa risteily

Norwegian Cruise Linen valikoiduille risteilyille saat nyt lennot alehintaan. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat lennoista alennusta jopa 450 €/hlö riippuen valitusta hyttiluokasta ja risteilystä.

Erikoisreitit – jopa 450 € alennusta

Saat näille valikoiduille risteilyille studio-, sisä- ja ulkohytin varatessasi lennoista alennusta 300 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 450 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 25.11.2023–29.3.2025. Kohteiden joukkoon kuuluu muun muassa Panaman kanava, Etelä-Afrikka ja Australia.

Tutustu tarjouslähtöihin!

Muut reitit – jopa 300 € alennusta

Saat näille valikoiduille risteilyille studio-, sisä- ja ulkohytin varatessasi lennoista alennusta 150 €/hlö. Jos varaat parvekehytin tai sitä paremman hyttiluokan, saat lennoista alennusta 300 €/hlö. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 9.9.2023–25.4.2024. Kohteiden joukkoon kuuluu muun muassa Havaiji, Välimeri, Karibia ja siirtymäristeilyt Atlantin yli.

Tutustu tarjouslähtöihin!

Varustamon risteilyt ovat nyt saatavilla huippuhintaan, sillä lentoalennuksen voi yhdistää nyt myös käynnissä olevaan 35 % alennukseen risteilyistä.

Huomioithan, että Fly & Cruise -risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme. Lennot varataan asiakaspalvelumme toimesta. 

Tarjous koskee 20.8.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Lentoalennus on mahdollista hyödyntää vain, jos risteilyn lähtöpäivään on vähintään 14 päivää varaushetkellä. Ainoastaan hytin 1. ja 2. matkustaja saavat alennuksen lennoista. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia pois lukien määrittelemättömät hyttiluokat (IX, OX, BX ja MX). Tarjous on yhdistettävissä 35 % alennukseen sekä Free at Sea -etuihin. Alehintaisia lentoja on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

1.11.2023 asti