Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Arvonnan säännöt

Varaa risteily

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja vapaaehtoisesti tilaa Risteilykeskuksen uutiskirjeen.

Arvonnan järjestäjä

Travel Specialist Group Oy, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Risteilykeskuksen arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 2.1.2021 asti. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla [Lähetä]-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Travel Specialist Groupin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Palkinnot ja voittajan valinta

Risteilykeskuksen arvonnan palkintona on Norwegian Cruise Line -varustamon 500 euron risteilylahjakortti. Lahjakortti on voimassa 31.12.2021 asti. Lahjakortilla voi varata Norwegian Cruise Line -varustamon valikoimaan kuuluvan risteilyn ja sen voi käyttää vain uuteen varaukseen. Palkintoa ei voi myydä tai luovuttaa toiselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 3.1.2021 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin, jos osallistuja antaa siihen luvan. Lupa annetaan ruksaamalla ”Tilaan Risteilykeskuksen uutiskirjeen” -laatikko arvontalomakkeesta. Arvonnan yhteydessä kerättäviä yhteystietoja voidaan käyttää Risteilykeskuksen suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään voittajien tavoittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät, että he saattavat saada sähköistä suoramarkkinointia arvontaan osallistumisen yhteydessä antamansa luvan mukaisesti. Lisätietoa markkinointirekisterin tietosuojaselosteesta löydät täältä.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden sisällä hänen osallistumisensa yhteydessä antaman sähköpostiosoitteen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvonnan tulos ja voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) internetsivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.